Végig ott volt a szülésnél, a fia köldökzsinórját is ő vághatta el.

A Bors cikke szerint a napokban megszületett Ambrus Magor Attila, az egykor Viszkisként ismert bankrabló, szabadulása óta kerámiákkal foglalkozó Ambrus Attila második gyermeke. 

Ambrus Attilával madarat lehetne fogatni, nagyon boldog, hogy kisfia született

Fotó: YouTube/TV2

Ambrus a lapnak telefonon mesélte el, hogy határtalanul boldog, hogy kisfia lett (első gyermeke kislány), akit vasárnap vihetett haza feleségével együtt a kórházból. 

Azt gondolom, hogy most már igazán halhatatlanná váltam. Mindenem megvan! Tíz évvel ezelőtt nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen csodálatos család tagja lehetek majd (...) Még mindig nehezemre esik elhinni, hogy újra apuka lehetek!

Amikor születik egy kisfiad, akkor tudod igazán, hogy az örökséged, a génjeid, minden, ami te magad vagy, a vérvonalad öröklődik tovább

- mondta el a lapnak Ambrus, aki ott volt felesége, Réka mellett a szülőszobán is, apás szülés volt ugyanis.

Ambrus a lapnak azt is elmondta, csakúgy, mint első gyeremekénél, fiánál is ő vágta el a köldökzsinórt.

Konkrétan elejétől a végéig ott voltam. Feleségem már mondta is nekem, hogy gyárt a részemre egy “segéd-bába” oklevelet, mert olyan ügyesen végeztem a dolgomat. Mindent végignéztem, egy percig nem rendültem meg. Az első gyermekemnél is én vágtam el a köldökzsinórt, és ez most sem történt másképpen. Csodálatos érzés volt, amikor kezembe foghattam a 4 kiló 15 dekás, 56 centis Magort. Iszonyatosan nagy ereje van a kisfiamnak. Nagyon cuki és hihetetlenül szép gyerek. Tudom, hogy ez elfogultan hangozhat, de akkor is: az én kis Magorom egy gyönyörű kisfiú.

Az apás szülésre felesége vette rá, Ambrus elmondása szerint ugyanis Rékának az a véleménye, hogy a férfinak kutya kötelessége ott lennie a szülés alatt felesége mellett, ha ez megoldható, mert testileg és lelkileg is nagy támogatást tud adni a nőnek a jelenléte. Ambrus Attila hozzátette, nagyon jó szakemberek vettek részt a szülésnél. 

Mint mondta, legszívesebben otthon maradna az újszülütt fiával, de dolgoznia kell a családja érdekében, jön a karácsonyi szezon, be kell állnia a kemence mellé a kerámiákat legyártani és hétvégente ki kell járnia piacozni. Nagyobbik gyermekét, Annust ki fogják venni az óvodából, mert a gyerekek mindig mindent elkapnak egymástól, és nem szeretnék az újszülöttet veszélyeztetni. Ambrus szerint lánya igazán jó nővére lesz a fiának.

Forrás: borsonline.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
egy börtöntöltelék bankrablóra ekkora igény van?
Manhattan
@jesz: Letöltötte a büntetését, amit a Bíróság szabott ki rá. Megbűnhődött. Képezte magát a sitten. Rengeteget olvasott, művelődött, kitanult egy szakmát, és számot vetett addigi életével. Ezt nagyra értékelem. Te nem adnál lehetőséget az ember megváltozására, megjavulására? Tudhatnád, hogy a megbélyegzés visszataszít a bűnözésbe. Ambrus Attilában legalább van elég erő, hogy a magadfajtáknak megmutassa, lehet bűnöző múlttal tisztán is élni!
Pági
@jesz: eléggé gonosz, unszimpatikus a hozzászólása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.