A Magyar Orvosi Kamara (MOK) fontos vigyelmeztetéseket fogalmazott meg azért, hogy a COVID negyedik hullámnak ne legyen rengeteg halottja… A MOK szerint van valami súlyosan disszonáns abban, hogy az egészségügyben „valaki otthonától távolra vezényelve, megkérdőjelezhető körülmények között elhelyezve napi 12-24 órákat megfeszítve dolgozik a betegek ellátásán, miközben mások korlátozásoktól mentesen járnak tömegesen szórakozni, kikapcsolódni – […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
A MOK hiába kér bármit,a fő vírusszakértő,orbán pont lesz@rja. Sajnos itt nem a szakemberek döntenek a járvánnyal kapcsolatban,hanem orbán.Mondhat bárki bármit,ezt a helyzetet neki köszönhetjük. Mindenfelé szórta a pénzt kétkézzel,de az eü-s szakdolgozók jövő évi béremelésén is alkudozott.A beígért 30% helyett 21%-ot fognak kapni. Már az,aki még kitart.
De miután az eü-s dolgozók nem érzik,hogy bármilyen megbecsülést kapnának,már olyan kevesen vannak,hogy akik még ott vannak,beleroppannak. Legalább olyan béremelés kellett volna,hogy legalább alulról súrolja az EU-s béreket. Folyamatosan mennek el az emberek az eü-ből,mert a tescoban árufeltöltőként keres ugyanannyit, miért menne ügyeletből ügyeletbe?Mi meg reménykedhetünk,hogy ne kerüljünk kórházba,de orvoshoz se,mert már oda is kacifántos bekerülni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@csak úgy...: Ez nem verőce stílusa, de még felfogásban sem egyeznek.
Rizikó
@division: Ki kell ábrándítsalak. Ne legyél paranoid. Semmi közöm a virológus génuszhoz!
Abból indulok ki, ha az oltás megvéd, akkor ideje felszámolni a korlátokat. Aki akarta már beoltották. Engem háromszor is. Pali soha nem oltatná magát. Sőt, ha kell a negyedikre is elmegyek, csak legyen már vége.
csipetke
@Rizikó: A te lánykori neved nem Málna?
Rizikó
@csipetke: Hím vagyok és egy málna inkább nő lehet. Nem?
division
@Rizikó: Amióta nincs moderáció, ellenőrzés, itt már semmit nem lehet tudni. Régen egy névvel lehetett itt egy ember, különben repült. Még egyszer leírom: Az úgymond egészséges emberek esetében sem lehet biztosra tudni, hogyan reagál a szervezetük a vírusra, nagyban függ attól is hol él, milyen génjei vannak. A másik: Vannak sokan, akik azt sem tudják magukról, hogy van egy enyhe cukorbetegségük, szívproblémájuk, vagy éppen tudják, de simán karban tudják tartani. Rájuk mindenképpen veszélyt jelentene az, ha csak úgy szabadjára engednék a vírust, még akkor is, ha be vannak oltva. Ne feledd, nagyon sokan két Sinopharmmal vannak a mai napig, és nem biztos, hogy egy nagy dózisú vírust kibírnának.
Rizikó
@division: Van valami, ami mindezt felül írja. Elkerülhetetlen, hogy mindenki kapcsolatba kerüljön a vírussal. Így már nincs akkora tétje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.