Egy éve, hogy elhunyt az Omega együttes legendás alapító tagja, Benkő László. 

Az együttes Elefántját nagyon megviselte, hogy már két zenésztársát is elvesztették, míg Kóbor János kórházban van. A legenda úgy érzi, már nem kerek a csapat, ezért fontos döntést hozott.

Megdöbbentő bejelentést tett az Omega gyászoló zenésze

Fotó: Facebook

Molnár György a Tényeknek mondta el, hogy a társaival, Ragány Misával és Nagy Szilárddal nagyon nehezen viselik, hogy a zenekar két fontos tagját is elveszítették tavaly: Benkő Lászlót és Mihály Tamást.

Molnár a műsorban őszintén vallotta be, hogy még mindig gyászolják elvesztett zenésztársaikat az együttes tagjai. Az Omega frontembere, Kóbor János válságos állapota pedig még nagyobb fájdalmat jelent a számukra. Elefánt ezért úgy érzi, többé nem kerek a csapat, s komoly elhatározásra jutott:

A jövő évi, a megalakulásuk 60. évfordulója előtt tisztelgő koncertjük után befejezi, kilép az együttesből.

Forrás: Blikk.hu 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Elefánt...még gimnazistaként kaptam tőle autogramot. Most is nagyon jól néz ki, de fiatalon!
Azt hiszem, ezt a helyzetet most hárítom, az nem lehet, hogy Mecky elmenjen, hogy az Omega, amelynek rajongója voltam, ne legyen többé. Igen, megöregedtek, ahogy a kortársaik, mi is, de ők annyira hozzátartoznak a fiatalságunkhoz, mint az első szerelem...hát legyenek kedvesek megmaradni, ha nem is zenekarként - 90 évesen talán már groteszk lenne -, de köztünk. Értitek, fiúk?
ágimami
@Nyírfa: Nagyon egyetértek!! Ugyan nekem nincs autógrammon egyikőjüktől sem, de az összes nagylemezük megvan a mai napig, (voltam 2 koncertjükön is, ami felejthetetlen élmény marad!!) mert nekem is nagy kedvenceim, a fiatalságom meghatározói voltak - remélem még sokáig lesznek is - csak sajnos az a fránya idő...
Bízzunk benne, hogy Mecky is felépül!!!♥♥♥
Nyírfa
@ágimami: Szóval, Omega-társak vagyunk! :) Az E-klubba jártam vasárnaponként, olyan közelről láttam őket, mint bármely járókelőt az utcán. Nekem nem volt lemezjátszóm, csak kazettás rádióm, azon hallgattam a számaikat.
Az egyik kedvencem a Naplemente, a másik a Ballada a fegyverkovács fiáról. Persze, a Gyöngyhajú lány is toplistás. Mindhárom könyvjelzőn van, ha zenére vágyom.
Úgy érzem, még dolga van itt. Remélem, nem csak vágy.
ágimami
@Nyírfa: Hát igen, mi OMEGA fan-ok tartsunk össze!! Irigyellek, hogy minden vasárnap láttad Őket, de én akkor már nem Bp-en éltem, elköltöztünk anno a szüleimmel egy megye székhelyre, ahol azóta is élünk megfogyatkozott kis Családommal!!

A számaikat illetően, tényleg nehéz egyet kiragadnom, de úgy látom abban is egyezik az izlésünk!

Hallottam Elefánt (Molnár György) nyilatkozatát, elhiszem hogy teljesen maga alatt van, hisz már 2 emberük is meghalt, most még nagyobb a fájdalma, hogy Mecky is az életéért küzd!! Nem csodálom, hogy nélkülük már nem akarja tovább folytatni, csak legalább a jövő évi 60. jubileumi koncerten ott tudjanak lenni!!!
Nagyib bízom benne én is!!!
Nyírfa
@ágimami: Ez a jubileumi koncert olyan nagy esemény, amiről, Mecky biztosan nem akar lemaradni. A színpad mögött pedig ott fog könnyezni a meghatottságtól a felesége és a két gyermeke. Ők, az életszeretete és a zene...kell még motiváló erő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.