A kampány az ittas vezetés veszélyeire hívja fel a figyelmet.

A Szomszédok Janka nénije a rendőrség új reklámarcaFotó: BRFK Információs Portál/Facebook

Azt már tudjuk, hogy a magyar rendőrség szereti viccesre venni a figurát, ha valamilyen kampányról van szó. Nem volt ez másként most sem, amikor a Szomszédok ikonikus karakterét, a gyakran pityókás Janka nénit vették elő az ittas vezetés elleni kampányuk során.

Az alkohol és a vezetés nem barátok!

– szól a BRFK felhívása a Facebook-oldalukon közzétett videónál. A leírásból pedig kiderül, hogy mi volt a koncepciójuk a felvételekkel.

Ki is tudna ezzel jobban érvelni, mint Janka néni. Hiszen ha azt mondjuk Janka néni, biztos sokaknak Pásztor Erzsi legendás jelenetei jutnak eszébe a Szomszédokból. Bár már több mint húsz éve annak, hogy a színművésznő a tintás, mindig kellemetlenkedő rokon bőrébe bújt, ma is kevesen vannak, akik ne tudnának tőle idézni valami örökbecsűt. A művésznőnek az ellenszenves, mégis szerethető Janka szerepében évekig bensőséges kapcsolata volt a „pohárral”, amibe ugye mindig jobb, ha sör került, hiszen a víz klóros, de azt is tudjuk, hogy a maradék bort sem szabad az üvegben hagyni, nehogy megpimpósodjon. Tej helyett pedig megteszi egy stampedli pálinka is, vagy pár korty vodka, ha az ember ki van tikkadva

– írják. „Nade mit tanácsol Janka néni buliba indulás idején?” – teszik fel a kérdést. A válasz pedig a felvételeken látható:

Fotó: BRFK Információs Portál/Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
addig sem a csodálatos Mary Berry-t alázza!! =))
jesz
Janka néni(alias Pásztor Erzsi) megérdemli azt a kis mellékest, amit a reklámszerepért kap..

Még mindig jó fej a nem fiatal művésznő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.