Kezdődik a jubileumi Csepeli Disznótor.

Németh Szilárd véres reggelivel indította a napotFotó: Németh Szilárd/Facebook

Németh Szilárd nemcsak a rezsicsökkentésről híres, hanem arról is, hogy szeret jókat enni – és ezt megosztani a közösségi oldalain. Okozott már felháborodást érdekes ételkombinációival, de borította már ki a követőit azzal is, hogy olyan luxusételeket főz a gyerekeinek, amit a magyarok nagy része nem engedhet meg magának. 

Most pedig a szombatot indította egy erős ételposzttal: ma kezdődött ugyanis a 10. Csepeli Disznótor, amit csepeli önkormányzati képviselőként és a disznótoros ételek nagy kedvelőjeként nem hagyhatott ki. 

A ma reggel hagymás vérrel kezdődött a 10. Csepeli Disznótoron

– írja.

Fotó: Németh Szilárd/Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedvelem a NERtelenséget
de facto kannibalizmus, zsírdisznó zabál zsírdisznót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kapanyél
Felénk a hagymásvért kurvára nem narancslével kísérik, az alapozásról nem is beszélve!
namihami
Minő és mily méltó ápolása egy szép csepeli hagyománynak! Elvégre Csepel leginkább a disztótartásáról és a disznótenyésztéséről vált méltán ország- és világhíressé. Még Weisz Manfréd (a Vereckén bejött echte ősmagyar) tette azzá a környéket.
Ipar? Ugyan kérem?!?! A Rezsibuzi által felelevenített a Nagy Februári Csepeli Disznótor, (majdnem DisznóKÖRt írtam), na az mán döfi, az tradíció.
vacsi
@Kapanyél: Persze, és mi sem műanyag kübliből ettük, műanyag villával - de mit lehet tenni, ez a fejlődés...
Néro
Úgy látom rossz disznót vágtak le.
Sámannus
Én veréssel indítlak harmadikán véresre!
VESZ-ÉSZ
Mi van ez az ízé a csirke far-hátat márt le sem szarja.
Pedig a tébolyult Orbán ezért harcolt,mint egy állat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.