A DERÉK MATYAR FIRKÁSZI BAROMKODÁS ÚJABB ELKÉPESZTŐ GYÖNGYSZEME!! A politikusok beszédekkel, a Google egy, a kereső főoldalára kihelyezett különleges logóval tisztelet az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulója előtt a március 15-ei nemzeti ünnepen.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valóban Fényes szellők, vagy szellentések?

a derék matyar firkászok még a matek blődségüket is sikerese alul múlják

Mottó:
„Sej, a mi lobogónkat
Sej, a mi lobogónkat fényes szellők fújják
Sej, az van arra írva: Éljen a szabadság!
Sej, szellők, fényes szellők, fújjátok, fújjátok:
Holnapra megforgatjuk az egész világot!


Igen ebben van valami; jelképes ez a nóta, ami a Nekosz mozgalmi dala volt. Azé a mozgalomé, ami az értelmiségi vérfrissítés előfutára volt és a Bibó kollégium példalépe. A műveletlen paraszt-suttyók elözönlése lobogtatja a vakhitű híveik szíveit.
A derék hvg.hu számol be róla – pontosabban ennek ürügyén rittyentettek egy irkodmányr -, hogy: „Google egy, a kereső főoldalára kihelyezett különleges logóval tisztele(g)t az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulója előtt a március 15-ei nemzeti ünnepen”!
Nem, nem ez az egyetlen nem magyar mondat ebben az ismertlen szerzőjű cikkben, amit kommentelni sem lehet, de a csúcs az a címe: „Büszkén lobogó zászlót kaptak a magyarok a Google-től az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából”!
Számomra majd akkora dilemmát okozott ez a cím, mint a NASA gyűlölőknek az amcsi zászló a Holdon! Mármint, hogy: hogyan lobog? Esetünkben az, hogyan kell büszkén lobogni???
Talán egy viktoriánus Robinson tudja a frankót! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.