HA NEM TUDNÁD, MIÉRT VAN PEJORATÍV ÉRTELME A JOGÁSZKODÁS KIFEJEZÉSNEK!!! =)) Abszurd NVB-döntések, ugyanolyan ügyekben egymásnak teljesen ellentmondó kúriai végzések, végül az Alkotmánybíróság elutasító határozata: működésben a hibrid demokrácia igazságszolgáltatása.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a dolog legviccesebb része az, hogy miközben komoly pofával mazsolázgatnak a törvényekben, valahogy a kérdések vonatkozásában igencsak nagyvonalúan mentek el a lényeg mellet: Minden kérdés azzal indul, hogy TÁMOGATJA-E?
Ha és amennyiben érvényes lett volna, akkor lett volna komoly bajban az országgyűlés! Na jó viccelek, mert ők maguk és persze a hivekről is remélik kellően buták, hogy valódi konzekvenciákat vonjanak le. Ugye abban az esetben, ha az igenek lettek volna többségben: egyszerű lett volna, el kellett volna rendelni az ilyen oktatásokat!!! =))
Ha a nemek??? Akkor mi van??? Az orbáni gyökerek szerint az a TŰR-t jelentené!!! =)) Gyengébbeknek a tilt és a támogat között az van, pontosabban volt!! =))
kereső
@sgl: Amikor a hülyék "okoskodnak"- azért lett népszavazás. Hülyéskedni az okosok szoktak, de ez nem az a szitu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.