A neveket tartalmazó levelet tegnap küldték el Kövér László házelnöknek. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a minap jelentette be, hogy továbbra sincs megállapodás az Országgyűlésbe bejutott pártok között a parlamenti tisztségekről. A Fidesz ezzel együtt fenntartja álláspontját, hogy a pozíciókat kétharmad-egyharmad arányban osszák el a kormányoldal és az ellenzék között. A döntés Kövér László házelnök kezében van.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@kereső: Dehogynem! Emlékszem... S amikor meghívta őket vacsorázni, akkor már Orbánék fizették helyette, mert olyat kért tőlük, amit már akkor nem teljesítettek az öreg zsidó kedvéért!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
van abban valami elképesztő, hogy és ahogy kezeli az állampárt az arányokat: a mandátum arány alapján az egy is gáláns ajándék lenne az ál-ellenzéknek, de biztosak lehetnek benne, hogy laca megadja nekik a 2-t! =))
kereső
Van abban valami elképesztő, ahogyan az "ellenzék" , mint a vásári kofák alkudoznak a fasiszta hatalommal.azzal a hatalommal, amely egy terrorista államot támogat. Azt irja lendvai ildikó: azért kellenek a bizottságokban részt venni, hogy ellenőrizhessék a kormányt. Tényleg???Miért kell erről hazudni. Láttuk, tapasztaltuk ezt az "ellenőrzést" az elmult két ciklusban,, főleg az utolsóban. Miért kell az "ellenzéknek" legitimálni a rezsimet, -miközben azt mondják, hogy a 2002-es választás sem volt szabad és tisztességes.Valami hiba van a kréta körül- és az "ellenzék" háza táján.
Tudjuk, hogy a mandátum "szabad", azaz a megválasztott képviselő a mandátum átvételétől kezdve nem függ a rá szavazótól, mandátumát önállóan használja. De nincs gerinc, nincs becsület, és nincs tisztesség sem? Az is elveszett a mandátum átvételével? El.
FLETÓ
@kereső: A fasiszta Jobbik az "ellenzék" soraiban indult, azaz a szélsőjobb a szélsőballal együtt! Előválasztásokat végig csinálták, nem tanultak belőle! Aztán jött április 3...
kereső
@FLETÓ: Ez a jobbik, már nem az a jobbik-. A jobbik fasisztái már mihazánkosok, vagy vissza tértek az anya kebelbe- a fideSS-be. Ezt csak a vak nem látta, még akkor is, ha a hülye(fidesz beépitett) MZP ezt kommunikálta, és ezt sulykolta a fideSS.
FLETÓ
@kereső: Tehát ha jól értem a FIDESZ beépítette, de előtte Soros Dzsórrrdzsi Ámérikába' kiiskolázta?!
kereső
@FLETÓ: Ja. Ahogy anno orbánt és az egész fideSS vezérkart.Ki is stafirozta őket.DE erre már nem emlékszel, mert szelektiv.
FLETÓ
@kereső: Dehogynem! Emlékszem... S amikor meghívta őket vacsorázni, akkor már Orbánék fizették helyette, mert olyat kért tőlük, amit már akkor nem teljesítettek az öreg zsidó kedvéért!
Nyírfa
Szóval, megtették tétjeiket... a tőlünk kapott mandátumokkal ruletteznek a fidesz bűnbarlangjában.
Nem semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.