Tegy fel a kezét, akit meglep, hogy Varga Irén nem jelent meg egy szombatra tervezett fellépésén! Senki? – teszi fel a kérdést a Ripost.

Varga Irént hiába várták, elmaradt a buli: összekeverte a Komlót Kömlővel

Fotó: Youtube

Nos, a dolog természetesen nem ennyire egyszerű. Hősnőnk ugyanis útnak indult annak rendje és módja szerint és meg is érkezett a célállomásra, ahol azonban hiába kereste a színpadot, ahol elővezethette volna "művészetét".

Aki azt gondolja, hogy a netes hírességet átverték, az hatalmasat téved.

Irénünk ugyanis saját magát verte át, vagyis inkább a földrajzi, olvasási és értelmezési képességei tettek keresztbe a bulinak 

- írja a kormánypárti bulvárlap.

A fellépés ugyanis a Kömlői fesztiválon lett volna esedékes délután négy órakor, de az "énekesnő" ebben az időpontban éppen Komlón kereste a sokadalmat. Persze akár elkezdhetett volna kapkodni is és megpróbálhatott volna padlógázzal átjutni oda, ahol valóban várták, de mivel a két település között 350 kilométer feszül, jobban járt, ha inkább hazafelé vette az irányt.

Címlapkép: Youtube

Forrás: Ripost

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ez a szint szavazott a Fideszre. És az ilyenek vihettek be a Parlamentbe 141 ""igazmagyar képviselőt""! Ezek döntenek egy ország sorsáról!
nemkati
Nem lehet, hogy csak rossz a szeme? Lehet, hogy csak összeolvadt eggyé a szemében a hosszú ő-n levő két vessző. De hogy a rövid o-n levő két kis piszok nem volt neki gyanús, az elgondolkodtató.
Maccska
Ez nem Irén hibája.Saját erőből sehova sem tudott volna eljutni.
Valakik futtatják.
Csizmás Kond
...ilyen aki úgy próbál gps után tájékozódni, hogy a saját nyelvén sem tud helyesen írni...
rokker33
@jesz: dehogy van ez egy csöves kurva :) és busszal vonattal jár az urával vagy gyámjával vagy fasz tudja hogy ki az a cigány,akivel együtt él! Nekik ingyen vagy nagyon olcsó a jegy, mert irén szellemi fogyatékos és laci kiséri mindenhová így neki sem drága! Múltkor Miskolcon a búza téren/ buszállomáson/ balhézott egy másik cigány nővel! Nem normális, de a laci sem :) :) :)
szép új világ
@jesz: Persze hogy van jogsija, több is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.