Berki Mazsi összetört, de most megszakítja a csendet: a májusban elhunyt Berki Krisztiánnal való kapcsolatuk utolsó szakaszáról beszélt most az özvegy. Elmondta, hogy a problémák ellenére is nagyon szerették egymást. 

Megtörte a csendet Berki Mazsi! Ezt kérte tőle Berki Krisztián a halála előtt

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

"Igaz, hogy voltak hangos vitáink, ettől függetlenül igaz szerelem volt a miénk. Minden konfliktus ellenére tudtuk, hogy mennyire szeretjük egymást. Sajnos akkor halt meg, amikor rendezni tudtuk a kapcsolatunkat, órákon keresztül beszéltünk a tragédia előtti éjszakán. Szerdán kért még egy utolsó esélyt, hogy bizonyítson nekem. Én voltam az utolsó hívása és sms-e a telefonjában"

- nyilatkozta Berki Mazsi a Borsnak.

"Nehéz, de a kislányom miatt nincs más választásom, tartanom kell magam. Nem tehetem meg – és Krisztián sem lenne rám büszke –, ha nem tudnám ellátni Emmát. Sokan aggódtak értem, hogy nyugtatókon élek, de én csak egy alkalommal, a tragédia napjának éjszakáján vettem be egy fél szemet, mert még mindig szoptatok. A kislányom egészségét tartom szem előtt" 

- tette hozzá az özvegy, majd így folytatta: 

"Amikor az ember egy ilyen tragédiát átél, nem tudja onnan folytatni, ahol abbahagyta. A gyász még tart, és már tudok mosolyogni, de nem vagyok jól. Hullámzó a hangulatom, egyik pillanatról a másikra tör rám a sírás. Nagyon szeretek dolgozni, ezért picit a munkába menekülök. Tizennégyéves korom óta dolgozom, mindig is pörgős voltam, sokszor hajlamos vagyok túlvállalni magam. Visszatérek az influenszerkedéshez is, és próbálok párhuzamosan négy-öt lábat építeni nekem és a kislányomnak. Szeretném továbbra is tartani azokkal az emberekkel a kapcsolatot, akik igazán kíváncsiak arra, hogy mi van velem"

Forrás: life.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Milyen csendet tört meg?! Állandóan erről a semmirekellőről beszél. Aki már őt is nyilván bosszantotta, hisz kitette a szűrét...
colibri
Ez a nő most ebből él, hogy megtöri a csendet és nap mint nap a médiának nyilatkozik, de semmi újat nem tud mondani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.