Nem rejtette véka alá a véleményét.

A Blikk is beszámolt arról, hogy Joshi Bharat Palik László Hová tűnt című műsorában jelentette be, fél éven belül szeretne visszatérni a televízióba, mert úgy érzi, hogy vannak még olyan értékek, amiket a nézőknek átadhatna. 

Alekosz dühös Joshi Bharat esetleges visszatérése miatt

Fotó: Facebook/Nagy Alekosz

A visszatérés híre a lap szerint azért furcsa, mert jó egy hete még azt az információt kapták Joshi Bharatról, hogy élvezi a nyugdíjas éveket és teljesen visszavoult, a Blikk megkeresését is azzal hárította, hogy már nem tartja magát közszereplőnek.

A visszatérés hírére az egykori VAló Világ villalakó Alekosz is aktiválta magát, fel is vette gyorsan a kapcsolatot a Blikkel és a következőket osztotta meg a lappal.

"Amikor ma megláttam a Blikk címlapján Joshi Bharatot, csak azért nem dobtam el a rangos konyakot a kezemből, mert drága volt az ólomkristálypohár, amiben az volt. Egyszer már visszavonult, maradjon is ott. Most vissza akar térni?! Minek tér vissza! Ne térjen vissza! Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot? Hogyan kell milliárdos öregasszonyokkal összejönni a pénzért és a befolyásért? Aztán fű alatt kuncsorogni vissza a családhoz? Hát miféle értékek ezek kérem szépen! Minden férfi annyit ér, amilyen nők akarják azt. A botránycelebet már semmiféle nő nem akarja. A felesége kidobta, a szeretője elhagyta. Hát miféle gigoló ez?! Miért tér vissza! Ne térjen vissza!"

- közölte a lappal Alekosz.

A Blikk szerint régebben nem volt rossz kapcsolata egymással a két televíziós személyiségnek, egy ideig mindketten ugyanazon tévécsatorna alkalmazásában álltak és Alekosz akkor például Joshi egyik műsorában vendégeskedett is, ahol a szerelméről és családalapítási terveiről is beszámolt.

Forrás: blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
alekosz sem az eszéről híres...no meg a jelleméről sem..

Joshi Bharat ? Alekosz? Egykutya!
terlasz
Igaza van a le Kosznak, mert őt még nem hagyta el senki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.