Arról még vajmi kevés szó esett, hogy akkor mégis mivel lehet helyettesíteni a cukrot, és most nem a kemikáliákból előállított mesterséges ízekre, édesítőszerekre gondolunk. Azokat a növényi ízeket kutattuk fel, melyek valóban alkalmasak arra, hogy édesítsünk velük, és természetesen megtalálhatóak a környezetünkben, tehát épp oly könnyen elérhetőek, mint a fehérített szacharóz.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.