Balázs Klári most megerősítette, hogy már hónapokkal ezelőtt eladásra került impozáns villájuk.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
860 millioert adtak el a villat, ugyhogy egyenlore meg nem kell szegenyhazba koltozniuk.
Németh István
Miért kell ezen csodálkozni!? egy darabig szaladt a szekér, most inkább csak döcög! A büdös kurva anyját, hogy nem maradunk 20 évesek hogy mienk legyen a világ! Miért a kormányt kell basztatni aljasul moslékok?? ez az élet rendje baromfaszok!
Meg aztán mi is van a szuper meg az extra profittal! Kia kurva büdös anyja mondja valakinek is, hogy e te az én a mi bőrünkön szuper, meg extra profitozzon! Megvan a tisztességes haszna, leadózott és mérhető jövedelme az elvárásoknak megfelelő akkor mi a kurva anyjának kell neki a szuper és az extra profit!? azért hogy villogjon, vagy azért hogy akik neki(K) dolgoznak a száraz kenyeret rágják??? Nagyon nem kéne siránkozni a sem a kordáéknak sem a bige, meg a hasonlók, csányi, moslék gyurcsány és tolvaj bandájának! A Mészárost azért nem említem mert azt a sok jótékonykodást azt a sok segítséget amit ad akár a dolgozóinak agy bármerre az országba >> nem lehet eléggé megköszönni és értékelni! Ponyemáj???
Dr. Proktor
Hogy sirdogáltak mindig, hogy milyen kicsi a nyugdíjuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.