Újév napján szinte záporoznak a köszöntő bejegyzések a közösségi oldalakon, Kocsis Korinna posztja azonban kitűnik ezek közül – írja a Blikk.hu.

Egyedül maradt fél éves babájával a gyönyörű szépségkirálynő

Fotó: Instagram

A szépségkirálynő egy lesújtó hírt közölt követőivel: párjával szakítottak, alig pár hónappal a közös gyermekük születése után.

Korinna részleteket nem árult el a szakításról, az azonban kiderül Instagramon megosztott posztjából, hogy a szakítás három hónappal ezelőtt történt, és egyedül maradt a kisfiával. Elmondása szerint ez az időszak meglehetősen kihívásokkal teli volt számára egyedülálló anyaként, azonban igyekszik erős maradni, és a lehető legtöbbet nyújtani a gyermekének.

Forrás: Blikk.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ha szüksége lenne bébiszitterre én szívesen dajkálom a szépségkirálynőt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Horizont: 15.38: Az, hogy az apa hagyjon el egy gyereket, az a hazai itélkezési gyakorlatban a 99%-ban megitélt rendszer. A (túlnyomó részt) nőnemű családjogi bírónők a válások fent jelzett arányban a nők részére itélik meg a kicsit. És ahhoz, hogy ez ne így legyen, ahhoz az kell, hogy az ""anya"" olyan életmódot, erkölcsi szintet éljen, ami még a ""dubajos"" nők erkölcseit is alul kell hogy múlja. Természetesen, nem vitatom, hogy egy bébinek vagy pici gyereknek inkább az anya mellett van a helye, de... azért ez sem az összes helyzetben és helyzetre igaz. Csak a saját tapasztalatom alapján mondhatom, hogy a (kicsit szélesebb) ismeretségi körömben is volt két olyan válás, ahol az apa inkább ""anya"" lett volna. Ahogy persze, ez fordítva a nap mint nap erősen és rendszeresen a ""szomját oltó"" apával szemben is megáll.
Az pedig, hogy az apa (vagy anya) miért ment el? Hát, az itt is ""fekete lyuk""! Nem tudjuk, hogy ki vagy mi volt a válás valós oka.
namihami
@Horizont: És még annyi: Ezek az ""egyedül maradt anyák"" a gyakorlatban igencsak rövid ideig szoktak egyedül maradni. (persze, az apák se)
Eladott Ország
@simmering73: A nagyapám arra tanított , ha akarom hallani a tenger moraját, tegyem a fülemet a kagylóra. Én meg a halak szagát is érzem. Talán így a szakítás is elkerülető lett volna.
pbs.twimg.com/media/FlZarMjXkAEKDyE?format=jpg&name=small
namihami
@Eladott Ország: 19.15:. Az a ""szag"" csak annyiban változok, hogy amíg szereted a halat, addig ez az ""íz"" fogas, ha már nem akkor busa!
kakukkmadár
Ilyen az, amikor a valóság is beköltözik a nappaliba, aztán a hálószobába. Semmilyen forma( szépség?) nem pótolhatja a belső tartást, megfontoltságot, bölcsességet.Márpedig a szépségiparban ezekből nem sok van. A gyereket sajnálom csak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.