Ez a hatodik állam az USA-ban, ahol már választható a zöld, környezetbarát alternatív temetkezési mód. A komposztálás persze ez esetben nem azt jelenti, hogy a halottakat ezentúl simán komposztálókba dobhatják. A holttesteket az eljárás során erre szakosodott temetkezési cégek "organikus redukciós létesítményeiben" bonthatják majd le. Az eljárás során a halottat alfalfával, szénával, faforgáccsal kitömött tárolóba rakják, ahol a folyamat végén a mikróbák egy köbméternyi, harminchat zsáknak megfelelő mennyiségű, tápanyagban gazdag termőfölddé dolgozzák fel a holttestet. Megvalósul a bibliai írás??? "19. Orczád verítékével egyed a te kenyeredet, míglen visszatérsz a földbe, mert abból vétettél: mert por vagy te s ismét porrá leszesz. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
"Az eljárás során a halottat alfalfával, szénával, faforgáccsal kitömött tárolóba rakják, ahol a folyamat végén a mikróbák egy köbméternyi, harminchat zsáknak megfelelő mennyiségű, tápanyagban gazdag termőfölddé dolgozzák fel a holttestet."
Környetetkímélő megoldás!!!
Macskaszem
Számomra kicsit hátborzongató, ha mondjuk holttestek komposztjában termelt zöldséget kéne ennem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.