Szerelmet színlelt, de kifosztotta az örömlányokat a körözött magyar strici

Német-magyar rendőri akcióban fogták meg Berlinben L. Zsoltot és C. Ildikót. Harmadik társukkal együtt már letartóztatásban vannak, de a banda negyedik tagját továbbra is körözik.

Szerelmet színlelt, de kifosztotta az örömlányokat a körözött magyar strici

A bűnözők kiszolgáltatott nőket kényszerítettek az utcára. Fotó: police.hu

A bűnbanda 2017-től űzte illegális tevékenységét – írja a Police.hu. Módszerük az volt, hogy Magyarországról kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket szerveztek ki Németországba, prostitúciós munkára. Az összetoborzott lányokat aztán vagy repülővel, vagy kisbusszal szállították ki Berlinbe, majd a részükre bérelt lakásokban szállásolták el őket.

A csoport egyik tagja volt az ún. lover boy, aki a már kiérkezett lányokat több esetben azzal bírta rá a prostitúciós tevékenységre, hogy szerelmet színlelt nekik.

Az áldozatok szóbeli eligazítását, ennek során a szexuális szolgáltatások pontos árszabásának megállapítását, és a minimum megkeresendő napi bevétel összegének meghatározását követően a sértettek Berlin bizonyos, az elkövetői kör által ellenőrzött és bevédett utcáin kezdtek el dolgozni.

Az emberkereskedők folyamatos megfigyelés alatt tartották őket, minden ügyfél után beszámolási kötelezettséggel tartoztak. A bűnbanda vezetője, L. Zsolt irányítása alá tartozó utcaszakaszok használatért a lányoknak naponta 150 euro leadót kellett fizetniük, míg a fennmaradt összeget volt, hogy teljes egészében elvették tőlük.

Ha nem keresték meg a tőlük elvárt napi 150 és 300 euro közötti összeget, egyszerűen nem engedték be őket az utcáról, rákényszerítve őket ezzel a további prostitúciós munkavégzésre. A sértettek ellenállása, illetve az elkövetők által elvárt magatartási szabályok betartásának elmulasztása esetén lelki terror alatt tartották őket, és nem egyszer fizikailag is bántalmazták őket. L. Zsolt bűnös tevékenységének kifejtésében többek között segítségére volt élettársa, C. Ildikó is.

A német társhatóságokkal együtt, szeptember 21-én Berlinben fogták el a 40 éves L. Zsoltot és a 45 éves C. Ildikót. Az elfogott párost kiadatási őrizetbe helyezték, majd C. Ildikót 2022. december 20-án, élettársát, L. Zsoltot pedig 2023. január 19-én adták át a KR NNI felderítőinek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Az Emberkereskedelem Elleni Osztály C. Ildikót és L. Zsoltot kiadatásukat követően gyanúsítottként hallgatta ki, majd bűnügyi őrizetbe vette őket. A gyanúsítottak letartóztatását a Fővárosi Főügyészség indítványaira a bíróság elrendelte, jelenleg mind a ketten letartóztatásban vannak, a 2022. szeptember 21-én Budapesten elfogott társukkal, B. Józseffel egyetemben. A gyanúsítottak terhére rótt minősített emberkereskedelem bűntett büntetési tétele 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztés.

Forrás: Police.hu
Fotó: Police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Szerelmet"" színlelt a qrvának és elvette a bevételt? A qrva elhitte (elhitte!) és odaadta?
Megérdemli--Aki hülye...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.