Véleménycikkben reagált Puzsér Róbert publicista Gálvölgyi János sztorijára, amit Alföldi Róbertnek mesélt az RTL Főszerepben című műsorában. 

"Tehetségtelen sz.r?" Puzsér földbe döngölte Gálvölgyi Jánost, aki fiatal kollégáját alázta

A Magyar Hang oldalán megjelent írásban Puzsér felidézi, a történet szerint Molnár Ferenc egyik színdarabjában Gálvölgyi kollégája a leírtakhoz hozzátett egy mondatot, amire a nagy nevettető roppant agresszívan reagált:

»Én csak néztem őt. Tudta, hogy neki már nincs szövege. Azt mondtam, hogy ha ezt még egyszer meghallom, maga a lábát többet ide nem teszi be. Két héten át négy napon keresztül hívott, hogy bocsássak meg. Mondtam, hogy én megbocsájtanék, de Molnár Ferenc neked nem bocsájt meg. Te tehetségtelen sz@r vagy. Hogy merészeled ezt megtenni? Te viccelsz Molnárral? Te viccelsz velem?«

Puzsér Gálvölgyi szavait ahhoz hasonlította, amilyen stílusban beszélt Révai József a cipőfűzőjüket bámuló művészekkel, Marosán György a zsemle méretére panaszkodó melósokkal és Széchy Tamás az uszoda kövén zokogó gyerekekkel.

"Ebben a stílusban beszélt sok nemzedéknyi magyarral a pedagógus, a rendőr meg a tanácselnök – mindenki ebben a stílusban nyilvánult meg errefelé, aki valamiféle hatalom vagy tekintély birtokába jutott. Ebben a kérlelhetetlen stílusban beszélt a beosztottjaival ennek a nemes tradíciónak az egyik utolsó őrzője, Eszenyi Enikő, mígnem az új erkölcs kérlelhetetlenjei le nem csaptak rá"

- fogalmazott a publicista.

Forrás: hang.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Puzsérnak köze nincsen a színházhoz, lófaszt sem tud róla.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
Puzsérnak köze nincsen a színházhoz, lófaszt sem tud róla.
jesz
@Shikari: oszt ebben miért vagy olyan biztos? Eszenyi kielégítetlen baszatlan fapina, a lelki-testi feszültséget beosztottjain vezette le...

Gálvölgyi? Puzsér majd megmondja ki is, mi is...
(Gálvölgyi egyébként sokoldalúbb mint Puzsér, többet adott nekünk, mint a nagyarcú publicista)..

Lásd Puzsér-Hajdú per
Toller Béla
Álságos a puzsér alantas dumája. Ha nem kenyere a színészek belső világa, akkor a legjobb, ha messze ellkerüli, nem avatkozik bele a köztük folyó kommunikációba ! Se pro sem kontra ! Egyszerűen idióta hozzá ! Gálvölgyi egy mákszemnyit sem sértette meg a kollégát, ha szebben fogalmaz reggelre sem ér a mondat végére. Ebben a sűrítésben még szeretet is volt. Puzsér vagy tényleg nem beszél ezen a nyelven, vagy most azt gondolta, rászáll egy kicsit Gálvölgyire, úgy sincs ma más dolga. Eszenyi egy pár évig tette is, nemcsak mondta ! Ha ugyan puzsér még lát valami különbséget egyáltalán ! No, nem mintha puzsér bárkit is érdekelne, vagy miatta írtam volna ezt itt. Nem, azok miatt írtam, akik esetleg lépre mentek ! Gálvölgyi leereszkedő mosolyát nem tudom felülmúlni ...
namihami
Egy puzsér földbe döngöl, aláz egy GÁLVÖLGYIt?
Azt hittem vicc, de persze puzsér--és ennyi!
Bástya Béla Elvtárs
MAGYAR HANG következő számának hátoldalán remélem erről még Robi ír!
jáger laszló
Ki ez a puzsér!???
eLÉG ZAVAROS A TÖRTÉNET AMIT ELŐAD!!
ő MIBEN OLYAN TEHETSÉG HOGY MINDEZT MEGTEHETI!!??
kI KÉRTE FEL ERRE,HOGY EZT M,EGTEGYE?
mIT AKART EZZEL ELÉRNI?
Mondhatni,hogy 1 nagy szarkavarás az egész úgy ahogy van!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szegény hazám
@Maccska: Ön nem biztos, hogy megértette ezt az egész történetet. Olvassa el még egyszer, de próbálja ki az értő olvasást. Gálvölgyi megvédi Molnárt, az általa leírt szöveget, és ehhez ragaszkodik. Nagyon helyesen! A kollega meg hozzátesz, nem úgy adja elő ahogyan azt a szerző leírja. No fusson neki mégegyszer. Tudja az értő olvasás.
szaboria1
@Maccska: Kár volt megszólalnia, mert látszik nem jár színházba.
szegény hazám
@Maccska: Tisztelt Uram! Köszönöm, hogy nem esett nekem műveletlen jelzők használatával, de Gálvölgyivel kapcsolatos aggályát világosan közölte. A közlésével is egyet kell értenem, de a formájával nem. Számomra az elfogadhatóbb lett volna, ha pl. olyat ír, hogy ez nem volt szép, ilyet nem mondunk, az ilyen minősítéssel önmagát minősíti a művész úr. Hiszen művész, és nem is akármilyen, de ez a fellépése nem volt szerencsés. Azonban azzal sem tudok egyet érteni, ahogyan Ön erre reagált, hiszen válaszából kitűnik, Ön képes művelt vélemény nyilvánításra is. Ha az értő olvasásra tett megjegyzésemmel megsértettem, úgy ezúton elnézését kérem, mert véleményem Önről megváltozott válasza nyomán.
Talán még annyit, hogy két olyan személy van, akikről kulturálatlanul nyilatkozom: a karmelita MALAC és a nagy marha KIS TEHÉN.
ómió
Már megint "dübörög az efftársi egyetértés"!?
szegény hazám
@Baker: Őrült nagy tévedés. Csak elismerem ha tévedek. Méltányolom ha valaki normális, és elfogadó vagyok.
szegény hazám
@Baker: Nem baj. Csak mondja, majd leszokik róla. Erről többet, ha Önnek nem gond nem érdemes szót váltani. Realistább vagyok mint hiszi, de tudom értékelni mindenki véleményét, aki kulturáltan szól hozzám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.