Pár napja, 46 évesen jelentette be visszavonulását Bereczki Zoltán. Az énekes kisebbik lánya, Flóra másfél éves múlt, ezért most főleg az apaságra szeretne koncentrálni.

„Volt hátul is rossz” – Bereczki Zoltán kitálalt az Operettszínház balhéiról

Bereczki Zoltán apaságára koncentrál. Forrás: Húzós

Bereczki az összes szerepét visszaadta a Centrál Színházban, a Játékszínben pedig csak saját darabját játssza, miközben koncertezik.

Most főleg apuka vagyok, ez a hivatásom. A feleségem, Vica visszatért a Radnóti Színházba, én vagyok a gyerekkel otthon

– mesélte Bereczki, aki az Operettszínházzal hajdan elképesztő sikereket ért el. Bereczki most a Húzós című műsorban árulta el, hogy tizennyolc év után miért hagyta el a teátrumot – írja a Blikk.

Szerinte egyszerre volt nagyon nehéz és nagyon könnyű távoznia. A színház életében köztudottan volt egy olyan időszak, amikor majdnem minden nap kiderült valami olyan hír, ami csak még inkább arra késztette a színművészt, hogy távozzon.

A balhékra kitérve Bereczki Rónai Egonnak elmondta:

"Volt hátul is rossz… Egy csomó olyan helyzet volt… Nyilván nem adja ki az ember ezt névvel és címmel. De nem volt az a hangulat már ott, ami miatt az ember héttől tízig jól érezte magát" – magyarázta az előadó.

Az egyik leghíresebb szerepe egyértelműen a Mercutio volt a Rómeó és Júlia című darabban, így nem csoda, hogy a mai napig azt kérdezgetik tőle, mikor állnak össze újra a színésztársaival, Dolhai Attilával és Mészáros Árpád Zsolttal. Szerinte a darab rendezőjével, Kerényi Miklós Gáborral már nem lehetne összehozni ezt a projektet, viszont nélküle sem.

Forrás: Blikk
Fotó: Húzós

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a Dunaújvárosi kohó dolgozói irigykednek biztosan...
Sakk Matt
Megsüvegelendő hozzáállás! Segíti a feleségét, bevállalja, hogy ő marad otthon a gyerekkel. Kevés apa teszi meg ezt, ha meg is tehetné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.