Tóth Andi folyamatosan a támadások középpontjában áll, és bár eddig főként az interneten esnek neki, de van, aki azt mondja: akár a nyílt utcán is megtámadhatják rosszakarói. Az énekesnő ezért döntött úgy, hogy olyan kutyát választ, aki meg tudja védeni őt. Már elkezdte a négylábú képzését.

Tóth Andi rettenetes fenevadat nevel kutyájából – Így akarja megvédeni magát

Tóth Andival kapcsolatban nem csitulnak az indulatok. Fotó: TV2

„Andika, sajnos, a belső, gonosz, beteg éned kiül az arcodra és a viselkedésedre is. Sosem leszel szerethető művész, mert hiányzik belőled az alázat és a szív. Egy beteg, féltékeny, toxikus celeb vagy, semmi más” – írja az egyik kommentelő.

„Nagyon sok gonoszság és rafinéria van benned, Andi” – jelenti ki valaki az Instagramon.

„Te egy ikon lehettél volna ekkora tehetséggel, de elcseszted, borzasztó, amit kommunikálsz, túl nagy az egód, kicsit több alázat, és talán nem süllyedsz el...” – állítja egy kritikus a közösségi média felületen.

Andi egyik ismerőse attól tart, hogy nem csak a neten, hanem személyesen is zaklathatják az énekesnőt.

„Andinak nincsenek könnyű napjai, rengeteg fenyegető üzenetet kap... Folyamatosan bántják a Sztárban Sztár és Marics Peti miatt is, de van, aki még a visszavonulásával is piszkálja. Valljuk be, ez egy idő után elviselhetetlen és félelmetes is egyben. Főleg egy fiatal lánynak, aki saját maga is bevallotta, hogy nincs túl jól lelkileg” – árulta el a Borsnak az ismerős.

Andi még akkor kereste fel az ország egyik legismertebb kutyatrénerét, amikor együtt volt Marics Petivel.

„Naponta kapja a fenyegetéseket, ezért kell valaki, aki megvédi őt. Úgy tudom, a kutyáját hamarosan kiképzik majd arra, hogy bármilyen szituációban megvédje őt. Akár egy támadóval szemben is” – tette hozzá az ismerős.

Forrás: Bors
Fotó: TV2

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
no meg nem életbiztosítás csipogni a fakabátoknak a dílerről...
jesz
ez, ha jól értem, ez durva csibészelés...az pedig állatkínzás...hülye picsa...

Szart sem ér az ilyen kutya, ha a picsát meg akarják verni...nyüszítve menekül a kutya, ha nem viccel az elkövető
Emmersson71
"Úgy tudom, a kutyáját hamarosan kiképzik majd arra, hogy bármilyen szituációban megvédje őt. Akár egy támadóval szemben is”

Támadáson kívül milyen veszéllyel szemben védheti meg egy kutya, te bamba fasz?! Kullancscsípés, Covid vagy méhnyakrák???
Juhász István
Segitsen ki valaki ! Mivel vált ez a nő HIRESSÉ ? Szépségversenyt, azt biztosan nem nyerhetett. Énekesnő ? Szinésznő ? Valakinek a valakije ? Tényleg nem vagyok képben, de naponta szembe jön a fotója, és az, hogy mit evett, kivel ment randira, éppen ki a pasija stb. Szegény kutyusát sajnálom. Lehet, hogy még MÁSRA is megtanitja ?
balos
@Juhász István: Hát elnézve az előéletét ezek szerint kutya még nem volt a nuniban!Ilyen,mikor 1 kétlábú állatnak "képezi" magát!A fideSSben rengeteg ilyen zérus dekkol!Jó fizuért!
Sakk Matt
@jesz: Nekem is rottweilerem volt. Nyugodt blökivé cseperedett mellettem. Egyszer egy kiképző lövéspróbát tett vele, a feje felett egy méterrel sütött el gázriasztót. Meg sem rezzent..csak szaglászott picit. Ha az utcán többen vagy hangosabb emberek jöttek felénk, ösztönösen egy kicsit előbbre húzott és figyelt. Nem keveredtem mellette soha balhéba, így nem mondhatom biztosra, hogy megvédett volna, ezért csak 99,99% ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.