A csikidám-király szerint Tóth Andinak nem kellene abbahagynia az éneklést.

Mint ismert, márciusban Tóth Andi énekesnő bejelentette, hogy felhagy az énekléssel, a legfrissebb albumának címe – Last – is erre utalhat.

Szikora Robi elmondta a véleményét Tóth Andinak

Fotó: YouTube/TV2/videórészlet

A Sorry! magazinnak adott interjújában – melyet a metropol.hu szemlézett – Szikora Robi, aki az énekesnő mentora volt anno az X-Faktorban, elmondta, hogy a minap találkozott Tóth Andival, és 

(...) a visszavonulásáról is hosszasan beszélgettünk.

Szikora hozzátette, tudja, hogy az éneklés-zenélés abbahagyása egyedül Andi döntése, de ő ennek ellenére is elmondta neki a véleményét.

Amikor hasonló korban voltam, mint ő, én egyetlen pillanatra sem akartam feladni, hiszen az ember nem csupán magáért dolgozik, hanem a közönségért is.

Szikora Robi az interjúban azt is kifejtette, hogy milyennek tartja Tóth Andit, és azt is elmondta, szerinte a rosszindulatú emberek tehetnek arról, hogy felhagy az énekléssel.

Ha már odaédesgetted magadhoz a rajongókat, nem szabad őket cserben hagyni. Andika is azon ritka emberek közé tartozik, akik művészeti polihisztorok. Akármihez nyúl, az arannyá válik! Amellett, hogy énekel és dalokat ír, prímán táncol, rajzol, zsűrizik, színpadon, sorozatokban játszik. Mivel művészlélek, minden százszor érzékenyebben érinti. Egy hétköznapi ember gonosz kommentje is le tudja taglózni szegénykét, pedig ezt nemhogy komolyan venni, elolvasni sem volna szabad.

Szomorú, hogy egy ilyen széplelkű és tehetséges kislányt, mint Andi meg tudnak mérgezni a rosszindulatú emberek

– vélekedett a zenész.

Forrás: metropol.hu, Sorry! magazin
Fotó: YouTube/TV2

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Kár,hogy elbaszták a külsejét! Maradt volna természetes szépség!
Újabban megrémülök a sminkjétől!
Emmersson71
...

Akinek tetszik Sziporka Robi hangja, az egyszerűen buzeráns!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.