A Magyar Marketing Szövetség Diamond Awards-díjban részesítette a csapatot 2023 elején a Góré Művésztábor létrehozásáért.

Magyarország egyik legdélibb pontján, a mindössze párszáz főt számláló Kisharsányban található Góré étterem 2022. február 10-én nyitott meg többszörösen hátrányos, covid sújtotta időszakban. Ennek ellenére teljes mellszélességgel és végtelen szeretettel vágtak bele a falusi fine dining koncepciójának megvalósításába.


Ötleteik mindkét oldalról befogadókra találtak: a Górét mára az ország minden pontjáról keresik, míg a Magyar Marketing Szövetség Diamond Awards-díjban részesítette a csapatot 2023 elején a Góré Művésztábor létrehozásáért.

A szakmai elismerést immár nyolcadik alkalommal hirdette meg a Magyar Marketing Szövetség kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára. A kezdeményezés alapvető célkitűzése, hogy a hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével a szövetség hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlatok elterjedéséhez, valamint segítse a kisebb piaci szereplőket is a minél tudatosabb marketingtevékenység végzésében.

A Góré csapata küldetésének tekinti a gasztronómia értékének és élvezetének terjesztését: 

gasztroforradalom-felfogásuk az étkezésre komplex élményként tekint, amihez nem csupán az étel íze, külleme, illata tartozik, hanem az a környezet is, amiben elfogyasztjuk.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Hát ez igen!!?? Gyémánt díjak-díjas lett!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
A menűsor 39.000 forint+12% szervízdíj.
Lelkiszemeim előtt szinte látom a falu nyuggereit, ahogy hetekre előre tolonganak asztalfoglalásért! Csak tessék, tessék, folyton-folyvást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.