Beteg édesanyjának segített a megkeresett pénzzel.

Az álommeló: Anett a könnyeivel küzdve vallott korábbi pulton táncolós munkájáról, így reagált Balogh Levente – videó

Illusztráció: Pixabay.com

Az álommeló csütörtök esti adásában a jelölteknek az utcán kellett küzdeniük a versenyben maradásért, valaki azonban szabadnapot kapott és Balogh Leventével ebédelhetett – derül ki az Rtl.hu összefoglalójából. Anett, megragadta az alkalmat, és őszintén bevallotta az elnöknek, milyen munkát vállalt korábban, ami miatt búcsút kellett mondania valódi hivatásának is: az óvodapedagógus fehérneműben táncolt egy szórakozóhelyen.

Anyukám tavaly augusztusban leesett a lépcsőről és elszakadt két szalagja. Kétmillió forint lett volna a műtét, és én azt mondtam, hogy én ezt megadom neki. Mert őt szeretem a világon a legjobban, és nem tudom, hogy tudom meghálálni neki, hogy ő a világra hozott és életben tartott, és én neki ezzel úgymond tartozok

– mesélte Anett. Végül egy ismerőse elárulta másodállását az óvodában, ahol Anett nappal dolgozott, ami miatt kirúgták őt onnan.

Balogh Levente a vallomásra azt válaszolta, az elnöki asszisztensi pozíciónál az emberi érték számít, így múltja miatt nem indul hátrányból Anett. Azt viszont megígértette vele, hogy hasonló munkát nem vállal a jövőben.

Forrás: Rtl.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Az első részből kb 10 percet bírtam nézni. Értem én,hogy ez a Balogh Levente az RTL-től is kap egy valag pénzt, mert ha valóban asszisztenst keresne, azt nem így tenné. Szórakoztató műsornak készült,gondolom,de a család,és az ismerősök is nézhetetlennek tartják
Pálinkás Pál
ki a f@szom az a balogh levente...?...bár nevéből ítélve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.