Újabb részletek derültek ki a tévés távozásáról.

Tucker Carlson tíz perccel a hivatalos bejelentés előtt tudta meg, hogy kirúgta a Fox News

Fotó: Jason Koerner / AFP

A Los Angeles Times szerint az ötlet egyenesen a csatorna 92 éves tulajdonosától, Rupert Murdoch médiamágnástól jött. Murdoch fia, Lachlan Murdoch és a Fox News vezérigazgatója, Suzanne Scott péntek este döntötte el, hogy elbocsátják Carlsont.

A Wall Street Journal ehhez még annyit tett hozzá, hogy értesüléseik szerint Carlson tíz perccel a hivatalos bejelentés előtt tudta meg, hogy kirúgták.

Carlson távozása azért is nagy meglepetés, mert a Fox Newson futó műsora, a Tucker Carlson Tonight volt a legnézettebb politikai műsor Amerikában.

Forrás: Telex.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
túl sok mindent kibeszélt a csávó.
és az igaz beszédért ma börtön jár, mer demokrácia van.
VASTAGBŐR
Szerintem király gyerek leszámítva, hogy bejön neki az oltásb*zi fitya .. Valószinű esik valamekkorát nézettség. Mindenesetre értéktől válnak meg foxiék .. Lehet valami belevásárlás van a média részvényekbe. Persze nem nézem rendszeresen. De a hazai felhozatalnál fényévekkel jobb .. Én bírom a formát, lehet valami rosszat csinálhatott, ami persze jó a legutóbbi 1-2 éves tartalmakat megtekintve..
teuton
@Rockxy: Tenyleg analfabeta vagy! Tudod, miert bocsatottak el? Mert -es nem MER, mint irod!- azt hangoztatta, hogy valasztasi csalas törtent Trampli karara! Emiatt az foxot 2 milliard dollarra pereltek, de kiegyeztek 900ezerben! Na ez kiverte Murdochnal a biztositekot es paros labbal rugta ki orbancod seggnyalojat! Most mehet a szemtdombra kapirgalni vagy majd oebancod ad neki allast közpenzböl a szennymediaban...
teuton
@VASTAGBŐR: Analfabeta vagy?! Nezed es nem tudod, miert bocsatottak el? Mert azt hangoztatta, hogy valasztasi csalas törtent Trampli karara! Emiatt az foxot 2 milliard dollarra pereltek, de kiegyeztek 900ezerben! Na ez kiverte Murdochnal a biztositekot es paros labbal rugta ki orbancod seggnyalojat! Most mehet a szemetdombra kapirgalni vagy majd orbancod ad neki allast közpenzböl a szennymediaban...
Szarházy Mákos
@VASTAGBŐR: Nem vagy analfabéta! Jól gondolod! Idióta ez a @teuton: !
VASTAGBŐR
@teuton: Miért papolsz analfabétaságról ? Mit látsz a képen ? április 25., 15:12
Melyik betű nem ment, hogy elolvasd és értelmezd ? ------------ "Persze nem nézem rendszeresen."

De azért az infót köszi ;) Aznap (lehet) friss volt a hír, ta már este 9-kor jogosan tudhattad. Délután még friss volt a hír.
Így viszont tényleg érték a srác lol Nem mindenki kerül ennyibe. Én bírtam, leszámítva a kis cigrimanós pártfogolásait.
teuton
@VASTAGBŐR: Ha nem analfabeta vagy, akkor hallhattad/olvashattad volna a hirt mar majdnem 1 nappal korabban! Persze a szennymedia erröl nem tudosit...Hogy mekkora ERTEK a pasi? Annyira, hogy nem öt büntettek volna, hanem Foxot, vagyis Murdochot, es a tulajnak nem ert semmit, ezert azonnal kirugta, mert hatalmas kart okozott neki!!!
VASTAGBŐR
@teuton: te meg ha nem hülye lennél rájönnél hogy nem analfabétasággal függ össze ,hanem avval hogy mikor ülsz a számítógép elé búlvárgecit-szart válogatni és keresni a színvonalbeli különbségeket a szájbabaszott kiberterekben Egyébként egy kis plussz info, hogy nem (csak ) azért amit össze cyberkedtél kiscsávó... nyomhat lattba ez is ..

files.fm/u/468ksusfw
files.fm/f/z29akcmpk
teuton
@VASTAGBŐR: MAGYARUL mikor tanulsz meg??? Jo lenne, mielött meg több helyesirasi hibat összeszedsz, visszamennel a 2. osztalyba! Persze minden fitymaszbirka ilyen primitiv...
VASTAGBŐR
@teuton: hát igen, most pont az ékezetről sincs fogalmad ha visszaolvasod az előző mondatod. Ne gyere a karakter táblával, meg az ékezettel , mert ezek szerint még egy appletet sem tudsz feltelepíteni guiból, cli-ből meg nem is feltételezném.
teuton
@VASTAGBŐR: Na figyelj te egybites, az ekezeteknek semmi köze a helyesirashoz! A te kedvedert nem telepitek semmi "appletet" (mi az egyaltalan, APP van, meg TABLET, de APPLET az nincs!), mert 3 nyelven vegzem az üzleti dolgaim naponta többször, ahol nincsenek ekezetek, a laptopon pedig nincs app. A helyesiras viszont egeszen mas, pl. a kis es nagybetük hasznalata, ami szamodra ismeretlen... Egyebkent pedig semmifele karakter tablarol nem beszeltem, tehat nem csak irni, hanem olvasni sem tudsz! Nem is csoda, hogy a szoban fotgo temahoz is csak baromsagokat firkaltal.
VASTAGBŐR
@teuton: " 3 nyelven vegzem az üzleti dolgaim naponta" - migráns vagy vagy ipari kém ? 1 bit hány quantum bit ?

"laptopon pedig nincs app" - az app szleng .. de bármelyik OS eszembe jut mindegyikhez lehet kiosztást telepíteni.
márpedig utf-8 mindegyiknek megy ... már nem azért. Nem is kell hozzá ész. különösebb "abiliti" (ability) akármelyik nyelvet nézem. Karaktertábláról én beszéltem, de ne fáradj .. ekezet nelkul is megy .. utf16le vagy kicsi indian is, ha kell .. xD
a személyeskedést meg kezdted ugyhogy bekaphatod ekezet nelkul is .. igyekeztem alkalmazkodni ..

inkább friss hirt ossz meg ne faszságot .. Carlson bácsiról szól a post nem arról hogy nem ismered az OS -okat.
VASTAGBŐR
* billentyűzet kiosztást akartam írni keress rá a neten. Gondoltam segítek.
Magyar oldalon, magyar ember, törekedik a magyarságra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.