DEBRECEN — Kifakadt a tárgyalóteremben Balla Irma (†58) fia, akit az asszony meggyilkolásával vádolnak. Az ügyészség szerint S. Sándor (29) brutálisan, egy viperához hasonló fémeszközzel gyilkolta meg az ágyában fekvő édesanyját. A nő haláltusája negyedóráig is eltarthatott, eközben a tettes rajta ülve ütlegelte a tehetetlen testet. S. Sándor azonban nem ismeri be, hogy ő ölte volna meg édesanyját, és új vallomást sem tett.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Hol az igazság? Lehet, hogy soha nem derül ki. Ha mégsem ő a gyilkos, belegondolni is rossz, hogy mit érezhet a fiú. Nem csak az anyját veszítette el, de az életét is tönkretették. Ha ő tette, viselje a következményeket élete végéig.
samu49
A védekezés egy természetes reflex,ha valóban ő a tettes akkor bűnhődjön érte.De vajh kiderül egyértelműen az igazság vagy csak kell egy bűnbak,én egy ideje már egyáltalán nem hiszek ennek szervezetnek.Amilyen eltérések vannak ítélet és ítélet közt??-felháborító.Pedig a BTK-ban csak egy igazság van,de úgy látszik mégsem vonatkozik egyformán mindenkire.
Evikati
@samu49: ezt én sem értem. Egy "kis" lopásért több év börtön kapott egy fickó, mint aki az ország másik végében megölt egy embert. Még ebben is megosztott ez az ország:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.