Vállalták az elterelést, így feltételesen felfüggesztették az eljárást azzal a két férfivel szemben, akiket Berki Krisztián halála után kábítószerrel kaptak el.

Berki-ügy: Mindent beismert a drogokról a két gyanúsított

Illusztráció: 123rf.com / wawritto

Felfüggesztette az eljárást a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség azzal a két férfival szemben, akik ellen büntetőeljárás indult Berki Krisztián halála után – írja a 24.hu. Mint a lap megtudta a Fővárosi Főügyészségtől:

A két terhelt beismerte a bűnösségét, és mivel vállalták az elterelést, ezért az ügyészség nem emelt vádat, hanem feltételesen felfüggesztette az eljárást velük szemben.

Miután Berki tavaly meghalt, otthonában kábítószert és szteroidokat találtak a rendőrök.

A nyomozók nem sokkal később elfogták a 42 éves K. Istvánt, akiről feltételezték, Berki tőle vehetett drogot, de a gyanú később kábítószerbirtoklásra módosult. Lakásán bruttó ötven gramm kokaint, marihuánát és kábítószerrel szennyezett eszközöket találtak.

Az ügynek volt egy 48 éves budapesti gyanúsítottja is, tőle marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Ellene drogbirtoklás miatt folyt a nyomozás a rendőrségen.

Forrás: 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.