Náray Tamást ma már elsősorban festőművészként és regényíróként jegyzik – a divattervezést, aminek révén ismertté vált, öt-hat éve maga mögött hagyta. Magyarországról is elköltözött, 2018-ban Spanyolországban, Barcelonához közel telepedett le. A sokoldalú művésszel a Friderikusz Podcast mai epizódjában megkülönböztethetőségről, viszonyítási pontokról, fejlődőképességről, szorongásokról, segítőkész könyvszerkesztőkről, a lektűr helyi értékéről, a mesterséges intelligencia és a könyvírás esteleges kapcsolatáról, sikergyilkosokról, egy kérlelhetetlen apáról és egy jó ízlésű anyáról, gyerekkori normákról, nagyképűséggel palástolt kishitűségről, a nárayzmus mibenlétéről, jogszabályok keretezte megalázásokról, a hazától történt könnyes búcsúról, a beilleszkedés ellentmondásairól - és még sok minden másról beszélgettünk.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Művész és értelmiségi csak "balos" lehet...!
Emmersson71
@verőce21: ...és még homoszexuális is...ajvé!
Milyen egyszerű volna a világ, ha nem így osztályoznátok :(
Jaa..pont erről beszél Náray :)
Aki Én
@verőce21: Azért ilyenkor csak kiderül újra meg újra, hogy mennyire buta vagy.
És egyébként igen, általában a jobberek, főleg a szélsőségesek nagyon buta, tanulatlan, egysíkú, befolyásolható emberek. Nem véletlen, hogy ahol erősödni látszik, ott gyorsan meg is bukik.
verőce21
@Aki Én: Érdekes, mert már Mikszáth is megírta, hogy a Parlamentben a jobbosokat a balosoktól csak az különbözteti meg, hogy másképp áll szájukban a szivar...! :)
Aki Én
@verőce21: Ez legalább vicces volt :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.