A Mozgókép Fesztiválon életműdíjjal frissen kitüntetett Reviczky Gábor elmondta, hogy miként küzd a betegségével. 

Reviczky Gábor súlyos betegségéről: "Nem veszek tudomást róla, nem adhatom át magam neki"

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Két hónapja derült ki, hogy a Kossuth-díjas színművész prosztatarákkal küzd. 

„Szinte minden előjel nélkül döbbentem rá, hogy prosztatarákom van. Fél évvel ezelőtt gyakrabban vizeltem, de néhány nappal később elmúlt. Aztán december 27-én jótékonysági előadásról utaztam haza Vásárosnaményból, és minden pihenőhelyen, benzinkútnál meg kellett állnom – amint visszaültem a kocsiba, már megint pisilnem kellett. A következő napon, december 28-án a feleségem felkereste a főorvos barátnőjét, ő irányított tovább a Dél-pesti Kórházba Dr. Gáti Zsolthoz. Azonnal megkatétereztek, és mindjárt három liter felgyülemlett vizelet távozott a szervezetemből. Szóval ha koccanok a sztrádán, a biztonsági öv alsó része azonnal felrobbantja a húgyhólyagomat" – mesélte a színművész korábban a Star magazinnak.

Reviczky Gábor a napokban vette át az életműdíjat a Magyar Mozgókép Fesztivál ünnepségén a balatonfüredi Kisfaludy Galériában 2023. Ekkor is megszólalt a betegségéről.

"Nem veszek tudomást a betegségemről, mert különben nem tudom legyőzni. Nem adhatom át magam neki" – mondta mosolyogva Reviczky Gábor az RTL Klub Híradójának.

Forrás: Rtl.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Jó színésznek tartom,sok vidám percet szerzett a filmbeli szerepeivel,bár a politikai hozzáállásával nem értek egyet. Legyen szenvedéstől mentes a még hátralévő élete!
jesz
még több tízezer férfitársunk küzd prosztata gonddal..(én is)...ez teljesen átrendezi a napokat/éjszakákat...
...a művész úr sok mindenben szerzett örömet milliónyi tévénézőnek...nem csak film, de a töménytelen szinkronhang...
Mindenben kiváló...kivéve, ha üsszeszűri a levet a politikával...

Gratulálok a díjhoz!...és szerencsés gyógyulást!
jáger laszló
Csak nyugalom Gábor
Előbb utóbb +kell halni
Előre is!!
R.I.P.
csak ennyi
barátilag
J.L.
nemkati
Egyike azon keveseknek, akik politikailag rossz oldalra álltak, viszont színészi teljesítményük kimagasló, és az emberek többsége szereti. Én is. Nem tudom, ez a betegség gyógyítható-e, de akár igen akár nem, kívánom neki, hogy gyógyuljon meg! Mindenképpen sokáig éljen.
simmering73
Kár, hogy teljes mellszélességgel eladta magát a fidesznek. Mint a többi általam kedvelt színész, művész is (Esztergályos Cecília, Usztics+, Miklósa Erika stb).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok