A Guess egy igazán nőies márkának számít, amely természetesen ennek ellenére férfi ruházatot is készít, ám ezek kifejezetten férfiasak. Mégis a női farmerekkel robbant be a köztudatba először, amelyek igazán csinosak, formásak és a maguk idejében formabontóak voltak. Az amerikai márka napjainkban már a világmárkák között szerepel és igencsak sokan imádják különleges stílusa miatt. (x)

A Guess egyedi

Sok világmárka, valljuk be, azon kívül, hogy híres és minőségi, túl sok újat nem tud nyújtani. Általában hasonló stílust terveznek, mint sok más brand, ami miatt ezeknek a márkáknak néha a kollekciói kicsit szürkék és átlagosak lehetnek. A Guess esetében viszont ez soha nincs így. Minden kollekciójában és táskájában, ruhájában ott lapul az a finom fűszeres lendület, ami miatt a Guess egy kifejezetten fiatalos, dinamikus márkának számít. Például a Guess táskák különleges steppelt mintával ellátott darabjai pont ilyenek. Itt pedig nem a megszokott négyzetes steppelésről van szó. Ugyanakkor érdemes a márka ruhái között is alaposabban körbenézni.

A Guess táskák és ruhák mitől számítanak a divat legvégső kinyilatkoztatásának?

A Guess ruhák idei trendjei például olyan retró stílust kínálnak számunkra, ami biztos, hogy nem fog velünk szembejönni az utcán. Választhatunk az ötvenes évek ihlette rakott ruhákból, vagy nézhetünk magunknak egy hetvenes évek divatja alapján kreált, különlegesen mintázott maxi ruhát. A Guess szívesen használja a régi korszakok dizájnját és elegyíti azt a modern hatásokkal.

A Guess márkától rendkívül praktikus alapdarabokat kaphatunk

Kevés márkánál találunk igazi basic darabokat, amiket többféleképpen tudunk viselni. Viszont a Guess esetében ez nem így van. Szinte minden ruha- és cipőtípusból találunk minőségi basic modellt, amit kapszula ruhatárhoz vagy egyszerűen univerzális viseletként tudunk hordani. Elég megnézni a Guess ruhákat, igazi klasszikusokat találunk köztük a kis fekete minitől kezdve a virágos maxi ruhákig. Ezeket pedig nagyon jól tudjuk hasznosítani a ruhatárunkban, hiszen az ilyen klasszikus alapdarabok évek múlva sem fognak kimenni a divatból.

Az olyan márka, mint a Guess, mindenkire gondol

A Guessnek külön almárkája található többféle árkategóriában. A simán csak Guessként emlegetett márka kollekciói elérhető árakon kínálják a minőségi és trendi darabokat az új és a régi logóval egyaránt – a régi logó klasszikus darabjait pedig már Guess Originals néven érhetjük el. A Marciano by Guess kifejezetten luxus termékeket forgalmaz, különleges tervezéssel és anyagválasztékkal, ezért mindenki megtalálja a saját ízléséhez és igényéhez való darabokat. Ugyanakkor a Guess a gyerekekre is gondol. Külön márkát hozott létre Guess Kids néven, amelyben csodásan stílusos és minőségi kollekciókat találhatunk még a legkisebbek számára is. Ezen kívül a Guess Eco kifejezetten környezetbarát vagy újrahasznosított anyagokból készült ruhákat és fürdőruhákat kínál a természet és a bolygó védelmének nevében. A Guess tehát összességében egy olyan márka, amely odafigyel az igényekre és leköveti azokat.

Partner tartalom (x)

Forrás: Answear.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Emmersson71: Aberró! Ha szopod, így promózod őket!?
Emmersson71
@ómió: Szájer és Kaleta a TE buzi barátaid, te aberrált fartúró!
ómió
@Emmersson71: Aberró! Szopiszüneten vagy!?
Emmersson71
@ómió: Szájer és Kaleta a TE buzi barátaid, te aberrált fartúró!
ómió
@Emmersson71: Aberró! Mindkettőnek "alultápláltja" vagy!?
Emmersson71
@ómió: Szájer és Kaleta a TE buzi barátaid, te aberrált fartúró!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.