Napra pontosan emlékszem rá, mikor került bélyeg a homlokára.

„Színész vagyok, a sírig az is maradok” – Kutyasétáltatást is vállalna Galkó Balázs, mert nem kap szerepet, mióta egy tüntetés színpadján állt

Kép: 0iwantarjan / Youtube

A Blikknek nyilatkozott a 74 éves Galkó Balázs, aki hiába ismert és elismert színész, nem kap szakmájában szerepet, amióta felszólalt egy ellenzéki tüntetésen. Galkó azt mesélte a lapnak, hogy 120 ezer forintos nyugdíja annyira kevés, hogy akár statisztálást, családi ünnep szervezését, gyerekfelügyeletet, vagy kutyasétáltatást is vállalna pénzért:

Napra pontosan emlékszem rá, mikor került bélyeg a homlokomra. Amikor népünk vezetői az Operaházban ünnepelték a sokadik alaptörvény beiktatását, az utcán pedig ezrek tüntettek 2012-ben, én az alkalmi színpadon verset mondtam, és elénekeltettem az emberekkel a Szózatot. Azóta persona non grata vagyok a hatalom szemében, és ezt lépten-nyomon éreztetik is velem. Ha olykor jelentkezem egy szerepre, vagy épp hívnak, eltelik néhány nap, majd üzennek, hogy bocs, mégsem rád gondoltunk. Színész vagyok, a sírig az is maradok, de ha nem ilyen igaz ember Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója, már semmi közöm nem lenne ehhez a gyönyörű hivatáshoz. Ott még három darabban van kisebb-nagyobb szerepem, de ezekből – sajnos – nem tudok megélni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@Philip Marlowe: kínáld a retkes férgesfogú anyádnak,majd ő bekapja...akkor meséld már el,miért kell bojkottálni egyáltalán?
Menőmanó
@Philip Marlowe: Sorolj már fel 3 libsi rendezőt.
Menőmanó
Sorra zárnak be a színházak, mert csak a fideszseggnyalók kapnak állami pénzt.
Anélkül egyetlen színház sem tud életben maradni. Pontosan az a helyzet mint az önkormányzatoknál. Amelyik nem fideszes, lófaszt kap esti fénnyel.
Menőmanó
@Philip Marlowe: ÉDESANYÁD aki a világra fosott.
Bár szerintem soha nem volt anyád,, csak úgy lettél valami kísérleti telepen kidobott szemétből.
Nanya
@Menőmanó: Ez a rohadék @Philip Marlowe persze,hogy nem született ! Ez egy trágyadombon kelt ki, egy eldobott használt gumiból. A legyek ették volna meg legalább.
Nanya
@Maccska: ripacs ám a jó apád fasza,amelyiket szopni szoktad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok