Hatalmas pofon az időseknek.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ők szavazták maguknak,a román tesvíírekkel...
Néro2
Jó van ez így !:):)
Önök kérték a tolvaj fityma horda csak teljesíti.
Kinek mit intéz a kormánya.
Azért a maguk fizetését rendezték annyi meg legyen is elég , mindenkinek.
namihami
Évközi? Azt jelentette be a Fidesz, hogy az már az infláció ""ZUHANÁSA"" miatt nem is lesz!!! Tehát az lesz a kevés, ami nem lesz?!?! Háááát, az bizony tényleg nem sok! Mondhatni, hogy semmi!
Fidesznyuggerek, lehet menni kezet csókolni! (mellékesen: én írhatok ""nyuggert"", mert én is az vagyok)
És még annyi:: marhára tetszik ez az infláció értékének a---zuhanása---kifejezés!
drrotf
Abból kiindulva , hogy a nyugdíjasok a legnagyobb Orbán szavazók, azt a következtetést lehet levonni, hogy ehhez a helyzethez már jól alkalmazkodnak .A nyugdíjast Orbán úgy tekeri az úja köré ahogy akarja, és ott csapja őket ahol tudja.Ezek az emberek már mindent elfogadnak, érdekképviseletük pedig egy kalap szart sem ér!
szaboria1
Egy érdekes trükkre jöttem rá. Ahol fidesz pm van ott a nyugdíjas klub vagy mozgáskorlátozottak klubja van a választások elött érdekes módon egymás után rendezvényeket tartanak. Zenés estével és vacsorával szédítik
a nyugdíjasokat. Valamint csomagokat is adnak, egy kis fideszt dicsőitő dumával.
Félix
Bocsánat de egy ,,provokatív kérdés,,! És mi lesz a középkorúakkal? Akik minimálbérből vergődnek Európa legaljasabb kormánya által gerjesztett hipper infláció mellett? Róluk miért nem beszél soha senki? Az ő fizetésükből hipp hopp lekapják az Orbáni adókat és bizony a mostani nyugdíjasok nyugdíját is ők fizetik keményen! Arra miért nem gondol senki hogy ha ők eldobják a kanalat nem lesz ám nyugdíjka sem fejőstehenek híján! Honnét fogják levonni akkor az űtős nyugdíjjárulékot?
Orbántól biztosan nem! És erre a célra nem fog kínai hiteleket fölvenni a ,,kormány,,az is biztos! Hmm? Na akkor hogyan lesz a plusz nyugdíj tovább?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.