Mára már csak azon kell gondolkoznia Molnár Anikónak, hová tegye az erotikus tartalmaival megkeresett milliókat.

Molnár Anikó tuti helyet talált az OnlyFansen szerzett millióinak

Elképzelhető, hogy lakást vesz a pénzből. Forrás: RTL

Nem mindig volt ez így a modell életében; kezdetben azért vágott bele az OnlyFansbe, hogy kikecmeregjen a hitelből, és biztosítsa a nyugdíjas éveit – számolt be a Bors.

Az eredeti célom tényleg csak annyi volt, hogy valahogy kikecmeregjek a hitelekből, megalapozzam a nyugdíjas éveimet, és könnyebbé tegyem édesanyám és a magam életét

– idézte az RTL.

Arra nem gondolt, hogy terve ilyen gyorsan megvalósul, így ideje sem volt elgondolkozni a megkeresett pénz befektetésén.

Élvezem, hogy most épeszű kereteken belül bármit megvehetek, és nem kell azon agyalnom, hogy miből pótolom vissza azt a pénzt, amit mondjuk egy drága parfümre költöttem el.

Különösebb üzleti befektetésekben nem gondolkodom, mert csapnivaló üzletasszony vagyok, de pár apróság azért szóba jött, amelyek minimális befektetéssel is biztos hasznot hoznak. Amin komolyan elgondolkodtam, az a lakásvásárlás – gondolkodott el Molnár Anikó.

Forrás: Bors, RTL
Fotó: RTL

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Dr. Proktor: ma, 06:30 Csak úgy mint Zalatnay: A nyugdíjamból éhen halok. A fidess Kossuth díjra jelölt furujaművésznője! Egykor szebb napokat is megélt, " előre ment " a jutalma : FIDESZES lett ! Életútja jellemző minden fideszes vezetőre! SIKEREK, BÖRTÖN, FIDESZ! Kossuth-díjra vár a művésznő,mert az pénzzel jár, az orsós kormánytól lehet hogy meg is kapja, mint a Nagy Feró. A sittes múlt és a strichelés csak előny lehet...
twitter.com/janos_hary/status/1595442582112321540/photo/1
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.