A szerdai nagy bejelentések után egyre több fotó kerül a nyilvánosság elé a Krausz Gáborral szakító Tóth Gabiról és új partneréről, Papp Máté Bencéről.

Exkluzív fotók Tóth Gabiról és új párjáról: egyáltalán nem rejtegetik, hogy dúl a szerelem
Fotó: Instagram/Tóth Gabi

Néhány órája egy közös quadozós fotón bukkantak fel a fideszes Pócs János társaságában, péntek délután pedig a Blikk közölt egy fokkal intimebb felvételeket a párról.

A lap egy olvasói füles nyomán kapta lencsevégre Tóth Gabiékat a jászberényi népművészeti vásáron, mint informátoruktól megtudták, 

nem rejtegetik, hogy több van köztük, mint barátság. Egymás kezét fogva sétálgatnak, egy-egy puszi is elcsattan.

Amikor a Blikk munkatársa megszólította a párt, Gabi nem kívánt nyilatkozni, arra hivatkozva, hogy "magánszemélyként" vannak jelen a fesztiválon.

Képek itt!

Forrás: Blikk

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Most komolyan,meddig fogja még a média a képünkbe nyomni ezt a szutykot mintha Isten tudja mekkora dolog történt volna??? Ott egye a fene az összes ilyen közpénzen élősködő celebszart! Mintha az angol királynő újra meghalt volna akkora patáliát csapnak a gabinak. Hetekig megint ez fog jönni a csapból is
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
infinity
Tóth Gabi (az ember, aki bármikor leérettségizhetett volna, de mindig közbe jött valami), NEResztény buta cyka ömlengése "Isten, haza, család"-ról a Valentin-nap*, egy pogány (!) ünnep árnyékában [jaj, de szépeket ír a ténsasszonyság (a tetovált lány... mondjuk ez Krauszról is elmondható) :

“Olyan erős szövetség van köztünk, hogy egy hurrikán sem tépné szét. Szikla szilárd alapokra épült a kapcsolatunk, ugyanakkor még mindig meg tudjuk lepni a másikat." (hát ez a mostani tényleg nagy meglepetés volt, T. Gabi gyanúsított részéről)

csalad.hu/csaladban-elni/ezt-egy-hurrikan-sem-tepne-szet?fbclid=IwAR2wnUwNzYvt6hzgL8LDVNB-9JwrjeutomA4IRyJIOhFiscI_xaFpI8q-e4

* - "A Valentin-nap gyökerei a kereszténység előtti időszakra nyúlnak vissza. Február 15-én tartották ugyanis az ókori Rómában a Luperkália nevű termékenységi ünnepet. Lupercus, a farkas alakjában megjelenő istenség kiengesztelése érdekében ekkor két kiválasztott ifjú, egy fiú és egy leány, különféle pogány rítusokat követően, majdnem teljesen meztelenül szaladtak át a város utcáin. Kezükben kecskebőrből készült, rituális korbáccsal megostorozták az útjukba kerülő járókelőket, főleg a fiatal nőket, akik gyakran szánt szándékkal keresték velük a találkozást. Mivel a hiedelem szerint a rituális korbácsolásnak tisztító hatása volt és termékenységet, gyermekáldást hozott a megkorbácsolt nőknek."

www.arioso.hu/blog/a-valentin-nap-eredete/
Nyírfa
Aki ezeken a képeken dúló szerelmet lát, az vagy képzelődik, vagy még csecsemő.
balos
@izéke: Minél nerebb annál jobb a mandi-ner--nek!
Dr. Proktor
A "hölgy" képét 90 fokkal elfordítva a szája engem nem pont szájra emlékeztet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.