A szerdai nagy bejelentések után egyre több fotó kerül a nyilvánosság elé a Krausz Gáborral szakító Tóth Gabiról és új partneréről, Papp Máté Bencéről.

Exkluzív fotók Tóth Gabiról és új párjáról: egyáltalán nem rejtegetik, hogy dúl a szerelem
Fotó: Instagram/Tóth Gabi

Néhány órája egy közös quadozós fotón bukkantak fel a fideszes Pócs János társaságában, péntek délután pedig a Blikk közölt egy fokkal intimebb felvételeket a párról.

A lap egy olvasói füles nyomán kapta lencsevégre Tóth Gabiékat a jászberényi népművészeti vásáron, mint informátoruktól megtudták, 

nem rejtegetik, hogy több van köztük, mint barátság. Egymás kezét fogva sétálgatnak, egy-egy puszi is elcsattan.

Amikor a Blikk munkatársa megszólította a párt, Gabi nem kívánt nyilatkozni, arra hivatkozva, hogy "magánszemélyként" vannak jelen a fesztiválon.

Képek itt!

Forrás: Blikk

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Most komolyan,meddig fogja még a média a képünkbe nyomni ezt a szutykot mintha Isten tudja mekkora dolog történt volna??? Ott egye a fene az összes ilyen közpénzen élősködő celebszart! Mintha az angol királynő újra meghalt volna akkora patáliát csapnak a gabinak. Hetekig megint ez fog jönni a csapból is
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Hát nem a hűség minta példánya ez a Tóth Gabi?Hát nem!
izéke
Most komolyan,meddig fogja még a média a képünkbe nyomni ezt a szutykot mintha Isten tudja mekkora dolog történt volna??? Ott egye a fene az összes ilyen közpénzen élősködő celebszart! Mintha az angol királynő újra meghalt volna akkora patáliát csapnak a gabinak. Hetekig megint ez fog jönni a csapból is
lusta
@izéke: Közben hozzátehetjük, hogy a nagy keresztény nemzethy matyarkodáson kívül semmit sem mutatott fel már hosszú évek óta. Ugyanakkor tényleg ez a nagy nemzethy matyar keresztény példa?
infinity
Tóth Gabi (az ember, aki bármikor leérettségizhetett volna, de mindig közbe jött valami), NEResztény buta cyka ömlengése "Isten, haza, család"-ról a Valentin-nap*, egy pogány (!) ünnep árnyékában [jaj, de szépeket ír a ténsasszonyság (a tetovált lány... mondjuk ez Krauszról is elmondható) :

“Olyan erős szövetség van köztünk, hogy egy hurrikán sem tépné szét. Szikla szilárd alapokra épült a kapcsolatunk, ugyanakkor még mindig meg tudjuk lepni a másikat." (hát ez a mostani tényleg nagy meglepetés volt, T. Gabi gyanúsított részéről)

csalad.hu/csaladban-elni/ezt-egy-hurrikan-sem-tepne-szet?fbclid=IwAR2wnUwNzYvt6hzgL8LDVNB-9JwrjeutomA4IRyJIOhFiscI_xaFpI8q-e4

* - "A Valentin-nap gyökerei a kereszténység előtti időszakra nyúlnak vissza. Február 15-én tartották ugyanis az ókori Rómában a Luperkália nevű termékenységi ünnepet. Lupercus, a farkas alakjában megjelenő istenség kiengesztelése érdekében ekkor két kiválasztott ifjú, egy fiú és egy leány, különféle pogány rítusokat követően, majdnem teljesen meztelenül szaladtak át a város utcáin. Kezükben kecskebőrből készült, rituális korbáccsal megostorozták az útjukba kerülő járókelőket, főleg a fiatal nőket, akik gyakran szánt szándékkal keresték velük a találkozást. Mivel a hiedelem szerint a rituális korbácsolásnak tisztító hatása volt és termékenységet, gyermekáldást hozott a megkorbácsolt nőknek."

www.arioso.hu/blog/a-valentin-nap-eredete/
Nyírfa
Aki ezeken a képeken dúló szerelmet lát, az vagy képzelődik, vagy még csecsemő.
balos
@izéke: Minél nerebb annál jobb a mandi-ner--nek!
Dr. Proktor
A "hölgy" képét 90 fokkal elfordítva a szája engem nem pont szájra emlékeztet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.