Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója szerint valakinek a magánéleti döntései és választásai elég ritka esetben járnak szakmai következményekkel. 

Tóth Gabit a NER eddig a keresztényi elvek szerint élő személyként próbálta bemutatni, az énekesnő viharos válása azonban ezt eléggé árnyalja. A Népszava megkérdezte Demeter Szilárdot, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatóját, aki január 13-án együtt lépett fel az énekesnővel, hogy mit gondol a témáról.

Demeter Szilárd is megszólalt a NER-kedvenc énekesnő válásáról: "Ezt majd Tóth Gabi rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján"

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója. Fotó: MTI/Derencsényi István

Tóth Gabi konkrét esetétől eltekintve: valakinek a magánéleti döntései és választásai elég ritka esetben járnak szakmai következményekkel. Nem kizárt ugyan, de az esetek nagy többségében egy énekesnő nem attól lesz jobb vagy rosszabb énekesnő, hogy szerelmi élete hogyan alakul. Ezért Tóth Gabi magánéleti dolgai számomra nem tűnnek relevánsnak az eddigi szakmai teljesítménye szempontjából

- nyilatkozta Demeter Szilárd. Hozzátette:

A kereszténység lényege éppen abban áll, hogy csak a Jóisten ítélkezhet a bűnös fölött életújának végén. Ráadásul a bűnös számára is lehetőség nyílik a bűnbocsánatra. Szóval egyszerű halandóként nem lépnék az Úr helyére megítélni eleveneket és holtakat, ezt majd Tóth Gabi rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján.

Tóth Gabi nyerte idén a Petőfi Zenei Díjátadón az Év női előadója díjat. Sokan vitatják az elismerés jogosságát, többek közt azért, mert az énekesnek stúdióalbuma legutóbb 2010-ben jelent meg. 

A Petőfi Zenei Díj nem tartozik az én feladatkörömbe, ezért fogalmam sincs, hogy ki és milyen érvek mentén ítélte meg Tóth Gabinak. Nem is nagyon érdekelnek a díjak, procedúrák, és hogy ki kap micsodát, ki nem. Személyes véleményem szerint Tóth Gabi továbbra is rendkívül jó hanggal megáldott kiváló énekesnő

- mondta ezzel kapcsolatban Demeter Szilárd a Népszavának.

Forrás: Népszava

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
Ezzel a süket dumával minden fidkánynak minden bűne meg van bocsátva. Röhej!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
D Sz.is állást foglalt
Leülhetsz!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
laja70
Ezzel a süket dumával minden fidkánynak minden bűne meg van bocsátva. Röhej!!!
Eladott Ország
- Ez a József Attila kézirat a falon miért olyan becses különlegesség?
- Mert rajta maradt Orbán újlenyomata amikor a disznósajtot becsomagolta.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/268185979_1248798232266748_7623570336190105586_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=gQ7outFD4iYAX9_RDTo&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBNjO4UbfmUasY3umpOMsEfxhmxsHGYS1Zlq-WfgCQcyw&oe=64E25ED1
Hát kb. itt tartunk! Részéről ennyi! Jó nagy szegénységi bizonyítvány. Persze nem anyagilag. Agyilag!
Ez a "megveszekedett" Orbán imádó is egy a sok importált erdélyi hülye közül.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273609711_4592095320918470_1282362069304550608_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=H4jNkNWV0RAAX9OkIhH&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAhAuSfd9vqb9WndiDmEUry6RTcGpBYznlgVHLlrqSzpg&oe=64E2EE0C
Az erdélyi értelmiség jó része már elhatárolta magát az ilyenektől. Nem szabad egy kalap alá venni őket és az ilyesféle Orbán/fidesz csicskákat!
namihami
""Demeter Szilárd is megszólalt a NER-kedvenc énekesnő válásáról: "Ezt majd Tóth Gabi rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján"...""
Akkor nem kell kapkodni! Ráér, lesz ideje!
namihami
@Eladott Ország: 09.13: És csak remélhetjük, hogy a kút jó mély és nincs benne víz!
jesz
@namihami: ez a benyalás már majdnem fél Kossuth díj..
DR PRÉDlKÁTOR
" Tóth Gabi továbbra is rendkívül jó hanggal megáldott kiváló énekesnő "

Az ordibálás már jó hangot is jelent???
nejlontacskó
Szeretném megnyugtatni Demeter Szilárd lelkét.
Tóth Gabi keresztény mivolta, biztosan nem szenvedett csorbát, mert pont annyira keresztény ő is, mint az összes többi kormánytag!
Semennyire!
NEReszténynek NEResztények, az vitathatatlan...
Sakk Matt
Naa, ha ezek a párkapcsolati dolgok az alanyra és a Fennvalóra tartoznak, akkor facért ugat bele a magánéletbe a kormány? Milyen alapon osztja az észt és határoz meg erkölcsi példát egy ilyen ribanc?
Majd minden homokos elszámol a Fennvalóval, amikor eljön annak az ideje! Szájer is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.