A Barátok közt egykori Nádor Kingája, Som-Balogh Edina házassága véget ér. A színésznő nem akarja, hogy találgatások induljanak, inkább most elmondja: elválik a férjétől.

Válik a Barátok közt egykori álompárja – Som-Balogh Edina már el is költözött a gyerekekkel

Fotó: Barátok közt

Folyamatban van a válásunk. Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége. Az évek alatt sokszor jutottunk el odáig, hogy lehet, nem tudjuk visszahozni a korábban köztünk lévő energiákat, nem tudunk visszatalálni ahhoz a mindent elsöprő szerelemhez, ami az első éveinket jellemezte. Ezt többször ki is mondtuk, de úgy voltunk vele, hogy – a családi mintánkat követve – nem lehet út egy válás. Benne voltunk a mókuskerékben, és eszünkbe sem jutott, hogy mi ketten együtt ebben hol vagyunk. Sosem lehet kijelenteni, hogy végérvényesen vége, de az biztos, hogy most mi külön folytatjuk

– mesélte a hot! magazinnak Edina.

Edina úgyérzi: Krisztiánnal soha nem passzoltak egymáshoz, a különbözőségük mindig súrlódásokkal járt, de eddig mindig valahogy túlléptek a problémákon. Akkor kezdtek el távolodni egymástól, amikor a Barátok közt egykori sztárjának édesanyjána nagyon beteg lett.

– Előfordult, hogy heti négy napot töltöttem a gyermekemmel – akkor még csak Noel volt – anyuéknál, hármat pedig otthon. És az a három is nehéz volt, mert anyunak szüksége lett volna rám, közben meg Krisztián két főálláson is dolgozott, ami ezt tovább nehezítette. Aztán nem sokkal később ugyanezt élte át Krisztián is az édesapjával: sajnos, őt is sokáig ápolni kellett vidéken távol, mielőtt elvesztettük. Ebben az élethelyzetben nem lehetett nem eltávolodni. Talán, ha akkor jobban és tudatosabban támogatjuk egymást lelkileg, lehet, könnyebb lett volna kettőnk között a viszony, de én is ellenséges voltam akkor, az egész világra haragudtam. Bezártam, mindkettőnknek nagyon nehéz volt. Minden csak róluk szólt, és mi ebben nem voltunk sehol. Mire kimondtam, hogy vége, belül valójában már rég eljutottam ide. És nem mondanám, hogy meglepte Krisztiánt, mindketten éreztük, hogy nincs rendben, ahogy vagyunk. Nincs egy egyértelműen komoly ok rá, csak már egyszerűen valahogyan más utat járunk, az elmúlt évek nehézségei mintha megpecsételték volna kettőnk kapcsolatát. Ha együtt mentünk valahová, főként a gyerekek miatt tettük, a régi nagy szerelemnek – sajnos – már nyoma sem volt. Ha volt is közös időnk, akkor sem tudtunk megfelelő módon egymásra hangolódni

– árulta el a hot! magazinnak Edina.

Forrás: hot! magazin

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ebben az országba minden házasságra lépő celeb álompár? Aztán eltelik 6-7, 11 év és elválnak. Aztán az is kiderül, hogy alig volt 1-2 jó évük egymással... jószerével annyi, még a gyerekeiket összehozták. Ez így minden, csak nem az orbánc keresztényi Magyarországa... Nagy bajok vannak itt az emberek fejében!
Sakk Matt
Jóban-rosszban, míg a (mások) halál(a) el nem választ...
jáger laszló
Fene bánja!
Magánügy!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
colibri
Ebben az országba minden házasságra lépő celeb álompár? Aztán eltelik 6-7, 11 év és elválnak. Aztán az is kiderül, hogy alig volt 1-2 jó évük egymással... jószerével annyi, még a gyerekeiket összehozták. Ez így minden, csak nem az orbánc keresztényi Magyarországa... Nagy bajok vannak itt az emberek fejében!
jesz
itt minden celeb álompár? Ki a lófasz álmodik ilyenekről, vagy ilyenekkel?

Mindenkinek megvan az álompárja, csak még még nem találkozott vele...
vacsi
Ezek az "álompárok" már csak ilyenek...
namihami
Vajon mindkettő a háta mögött ott van már az új vagy még a bánat mardossa őket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.