Hét végén az Orbán-csapat öt nullára verte meg a Deutsch Tamás elnökölte MTK-t a Hungária körúton.

Már a saját csapatának edzője is beszól Orbánnak

Esetleg járhatna felvételi pluszpont a Felcsút meccsre járásért. Forrás: Youtube

A Felcsút eddig megszerzett 18 pontjából 13-at idegenben szerzett. Hornyák Zsolt edzőtől megkérdezte az M4, hogy miért van ez így. Hornyák szerint az ok egyszerű: idegenben vannak nézők, Felcsúton nincsenek.

Több néző van idegenben. Azon vagyunk mi is, hogy minél több nézőt hozzunk be a stadionba. De a környezet adott, és annyi, amennyi jön, annyi nézőnk van. Azt hiszem, hogy nagyobb a nyomás a játékosokra, mivel az ellenfél szurkolói többet kiabálnak, és jobb a légkör a focira. Próbáljuk ezt is megoldani a jövőben, hogy minél több nézőt hozzunk be a stadionba. Azzal tisztába vagyok, hogy a játéknak is az alapja, hogy több ember jöjjön be. Egy kicsit le vagyunk redukálva, hogy Felcsúton azért a lakosság kétezres. Most Fehérvárról átvittük a szurkolókat, mert jobban játszunk, mint a Fehérvár, úgyhogy próbálkozunk behúzni ezen a szinten is minél több nézőt. De azt gondolom, hogy az az igazi ok, hogy akár idegenben 10 ezer ember előtt – jómagam is focista voltam –, jobban élvezem a játékot, mint üres stadionban.

Forrás: M4
Fotó: Youtube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
@Horizont:évekkel ezelőtt Szlovákiából hoztak iskolásokat,Felcsútra szúrkolni annyira nem voltak nézők a Felcsúti Világ színvonalú stadionban,így volt ez a Semjén zsóti Vadászati világ kiállításával is az is annyira sikeres volt hogy Vidékről kellett fel utaztatni az Iskolásokat,és még bemehettek ingyen egyébként senkit nem érdekelt arról mégnem tudunk ez a kiállitás hány milliárd veszteséget termelt az Országnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Ebben pontosan mi a hazugság???
Aki Én
Az van, hogy Felcsút egy politikai szimbólum. Így a túlnyomó többség messze elkerüli.
ómió
@Aki Én: Úgy, ahogy vagytok! "En bloc"!
Aki Én
@ómió: ...pontosan tudtam, hogy most sem tudod hazudozásodat alátámasztani.
Nevetséges bolsi csicska vagy :)
ómió
@Aki Én: Bolsiék saját tetves bolsiságát másrahazudni igyekvő elmebetege! Te is túlhazudási rohamot kaptál, mint a "szerző" efftársad!?
Aki Én
@ómió: ...pontosan tudtam, hogy most sem tudod hazudozásodat alátámasztani.
Nevetséges bolsi csicska vagy :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.