A köztársasági elnök a dubaji klímacsúcson találkozott a brit uralkodóval, III. Károllyal.

Ezzel a királlyal futott össze Novák Katalin – Elárulta, miről beszéltek

Fotó: Facebook/novak.katalin.official

III. Károly brit uralkodóval beszélgettünk a megnyitó előtt arról, hogy milyen várakozásokkal érkeztünk a Klímacsúcsra

- osztotta meg közösségi oldalán Novák Katalin.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Novák Katalin, miután leszólította a mellette elhaladó Károly királyt, lelkesen előadta, milyen lépéseket tettek a klímaválság enyhítésére. Beszámolt a Fertő-tó nádtalanításáról, a Balaton part fáinak kivágásáról, melyek helyébe csodaszép lakóparkokat építtetett magának a NER-szemét, akarom mondani, ez a környezetbarát megoldás senkinek nem szúrta a szemét. Mindenhová gyönyörű térkövet fektettek le, lassan az egész ország díszévé válik a mindenki által kedvelt, ízléses térkő, amely megakadályozza a szálló por által kiváltott kellemetlenségeket, de akár parlagfű ellen is bevethető. És sorolta Katalin mennyire előrehaladott a kormány klímaügyben, most például hagyják, hogy essen a hó, de az eső is szabadon hullhat alá, hadd igyon a föld, jól jön ez a kis tartalék nyáron. Mert ők ennyire előrelátóak.
Károly hallgatta, udvariasan, bólogatott, igen, az eső fontos, a hó szép, védi a növényeket, majd úriember módjára kicsit meghajtotta a fejét, elköszönt, és folytatta útját.
Sándor Palotáné nézett utána, még el akarta újságolni, hogy a zöld technológiák előtérbe helyezésére felszámolták a termőföldeket, hogy akkumulátorgyárakat létesítsenek a helyükön, így nincsenek is növények, és a hó is csak esztétikailag szép, ugyan mi haszna, ha elolvad, csak a sár van utána, de eszébe jutott, hogy még plázalátogatást is tervezett, és az van olyan fontos mint Anglia királyával cseverészni. Ha ugyan nem fontosabb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Nyírfa: Hozzá tenném ,hogy a karcsi is megéri a misét!Ritka család az övé,akik hülyére vették az Angol népet!
balos
@Nyírfa: Ezt dicséretnek venném,ha érdekelne a véleményed!Mindemkinek szíve joga,hogy azt üdvözítse aki neki szimpi!Semmiféle kitartottal nem vagyok pertu viszonyba!Viszont aki kiáll az emberi jogokért az előttem EMBER!Hát nem sok ilyen király volt a történelemben!Nem erre születtek és ültek a nép nyakára!Ahogy a mai vezetők sem!
nemkati
@Horizont: ma 14:32 Látnám már, hogy biciklivel vagy nordic walkinggal megy a klímacsúcsra! És megemlítette, milyen sikeres az italos palackok betétdíjas rendszerének bevezetése? Ja, az nem.
Sakk Matt
Nem kezet fogtak, hanem Karcsi megrázta a liba szárnyát :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.