Hont András nagyon felhúzta magát.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Ótvar egy dagadék ez is.Bármit tesz a mocskos fidesz kormány kihúzza a pöcegödörből.Az nem számit,hogy tönkretett egy fiatal életet, egy nagyívű karriert,minden a dagadt pofájára fér.GÜLÜ!!!
Havanagi
Ótvar egy dagadék ez is.Bármit tesz a mocskos fidesz kormány kihúzza a pöcegödörből.Az nem számit,hogy tönkretett egy fiatal életet, egy nagyívű karriert,minden a dagadt pofájára fér.GÜLÜ!!!
Nyírfa
Hont után szabadon, némi kiegészítéssel: nem kicsit, nagyon.
A színház veszélyes üzem, a színész dolga vigyázni a díszletekkel, nem ám hebehurgyán jönni-menni, támaszkodni, ugrabugrálni, méltatlankodik a zattila. Méghogy felelős. Az áskálódó ballib, az. Pányemájes?
Na de ezt hogyan kell érteni, tessen mondani:
" Egy kicsikét igazolva érzem az elmúlt évtizedek munkáját és harcait, amelyeken itt végigmentünk, végigmentem, amelyeket végigcsináltunk, és amelyek folyamatában benne vagyunk. " Milyen évtizedek? Milyen munka? Milyen harc?
Ezek a határon túli szökevények jönnek, látnak, győznek, előttük nem is volt élet, csak a nihil, csak a káosz, semmi királyi, semmi fenséges, semmi poroszosan illedelmes, de majd ők megmutatják, hol lakozik a magyarok úristene. De nem kell megmutatniuk, tudjuk: a karmelitában.
De nem is az a lényeg, hogy hol, hanem, hogy meddig. Amikor kiköltözik onnan, mert kétsége senkinek ne legyen, ki fog költözni, na, akkor vége lesz a határon túliak szégyentelen élősködésének, és azt a nagy mellényt, amit Orbán adott rájuk, levesszük róluk. Jobb lenne, ha nem várnák meg, és maguktól csomagolnának.
Eladott Ország
Ő maga mondta, hogy mondták, hogy baj van a díszlettel, de ez nem jutott el hozzá. Ez magában egy beismerő vallomás, mert milyen vezető az, akihez ilyen infók nem jutnak el, nem merik eljuttatni hozzá? Egy díszlet hiba nem játék. Fideszes gerinc sose hajlik, mert nincs is. Kolontár? Vörös iszap? Vezetői felelősség? -> Börtönbe mentek. West Balkán? Tumultus? Vezetői felelősség? -> Börtönbe mentek. Csak nem okvetlenül azok, akiknek tényleg kellett volna. Színház az egész... fidesz-világ. Eddig is tudtuk, hogy 1 gerinctelen fos. Vidnyánszky kiválóan reprezentálja ezt a tahó rezsimet.
Magyarország: A következmények nélküli ország. DE! Csak egyesek számára. Ha nem Csókos Elvtárs lett volna, hanem egy normál átlagember, úgy megbüntetik, hogy csakúgy zörög. Kárpátalja géniusza uralja a Nemzetit. Az elvek embere. Ja, nem, csak egy fidesztakony. Egy kegyenc nem hibázhat, és nem mondhat fel. "Azt majd mi mondjuk meg, mikor mehet!" Kutyakomédia, b*zmeg. Hát ez melbevágot a szentségit. Nahát ! Ezt nem gondoltam volna ! Mán aszittem', mindmeghalunk! Mi lett volna nélkülünk e nélkül a nagy tunikás ember nélkül?
uploads.disquscdn.com/images/05bcfccda0f4036fd1c2694a397870c16140379f3bd95eeda447fa799fd0b74b.jpg?w=800&h=503
simmering73
@Csizmás Kond: Bajer Zsótidhoz képest választékosan, kulturáltan szólalt meg.
Csizmás Kond
@simmering73: ...mi köze a kettőnek egymáshoz ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.