Tóth Vera szerint már túl van az életközepe válságon, és szerencsésnek tartja magát, hogy ez nála jóval hamarabb jött el.

Tóth Vera: "Már nemcsak egy aranyos énekesnő válaszol a kérdésekre, hanem egy tudatos felnőtt"
Fotó: TV2

A közelgő új év kapcsán adott interjút a Blikknek Tóth Vera, aki az újévi koncertről is mesélt. Nagyon várja már, és azoknak is üzent, akik lemaradtak a karácsonyi fellépéséről:

szeretettel várom őket januárban. Ígérem, elűzzük a sötét gondolatokat, ha esik, ha fúj, fantasztikusan kezdjük majd 2024-et!

A lap arról is kérdezte, milyen évet tudhat a háta mögött. Az énekesnő úgy érzi, 2023-ban nőtt fel, "ebben az évben minden és mindenki a helyére került az életében".

Olyan helyzetekbe sodort az élet, amik megedzettek, s most már nem csak egy aranyos énekesnő válaszol a kérdésekre, hanem egy tudatos felnőtt. Hálás vagyok a sorsnak ezért. Ebben az évben lettem asszony. A párom kivételes ember, a házasságra is miatta tudtam igent mondani. Kétlaki életet élünk, Palkonyán és Budapesten lakunk. Szerencsés vagyok, mert sok értékes, jószívű ember kísér az utamon, úgy érzem, hogy ezek a kapcsolatok örökké tartanak majd.

A negyvenedik életéve kapcsán az énekesnő azt is elárulta, nem tart a vízválasztó számtól.

Az életközepi válságomon már túl vagyok, szerencsére nálam jóval hamarabb jött el. Úgyhogy őszintén mondhatom, nem. De az biztos, hogy a kor előrehaladtával bizonyos dolgokra, például az egészségre jobban oda kell figyelni. Fontos számomra a spiritualitás, minden akadályt könnyebb legyőzni hittel, mivel erőt merítek abból, hogy észreveszem az engem körbevevő értékeket. Továbbvisz a napsütés, s hiszek abban, hogy minden reggel egy új lehetőség

Forrás: Blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.