Győzike is csak a TV2 műsorában volt büszke a az államfő és a miniszter levelére, máshol inkább már nem akart nyilatkozni a témáról.

Kínos emlék lehet Győzike szülinapja: Sem Novák Katalin sem Szijjártó Péter hivatala nem akar beszélni a köszöntésekről

Fotó: TV2

Novák Katalin köztársasági elnök és Szijjártó Péter külügyminiszter is felköszöntötte 50. születésnapján Gáspár Győzőt, a fideszes celeb a TV2-n élő adásban büszkélkedett a levelükkel – írtuk meg mi is.

Ám mint a Blikk cikkéből kiderül, sokan nem értenek egyet az államfői és miniszteri köszöntésekkel: a lap saját felmérésében például a válaszolók 94 százaléka helytelenítette ezeket. Jeszenszky Géza volt külügyminiszter pedig azt nyilatkozta a Blikknek, hogy nem feladata egy ilyen pozícióban lévő vezetőnek hivatalos levélben gratulálni születésnapokhoz:

Ha egy külügyminiszter, mondjuk egy fogadáson találkozik egy fontos emberrel, sportolóval, kezet fog vele és gratulálni neki, az megszokott. Ám külön levelet írni nagyon furcsa. Egyszerűen nincs oka rá, teljesen függetlenül attól, hogy az adott celebnek milyen híre van.

A lap kereste a Sándor-palotát és a külügyminisztériumot is, de választ egyik hivataltól sem kaptak.

Gáspár Győzőt telefonon ugyan elérték, de amikor megtudta, hogy a szülinapi köszöntések miatt keresik, azonnal lezárta a beszélgetést azzal, hogy nem akar nyilatkozni.

Forrás: Blikk

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Az jutott az eszükbe ,hogy ha Győzikét köszöntötték 50.-ik szüli napján, akkor vajon miért nem köszöntötték a többi ötven évest, hiszen vannak ők is olyan jó polgárai a hazának mint Gáspár Gy.Nem jutott eszükbe egyetlen egy mentő körülmény sem , és elszégyellték magukat, durcásak lettek és nem válaszolnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Születésnapi fogadás hol lesz!!??
Karmelita kolostorban vagy a Sanyi palotában!!??
Csak szerényen érdeklődöm.
barátilag
J.L.
Toller Béla
Az Oltalom karitást miért nem tetszettek köszönteni ? Győzike egy nemzeti bunkó !
nemkati
@rücsü41: Elszégyellték magukat? Hát olyat soha nem tennének. Inkább büszkék magukra, bármit is tesznek. Csak féknyúz lapnak nem nyilatkoznak. Szóval már a Blikk is féknyúz.
Lepényleső
Egy tőről fakadtak,- ha kérdik bármelyiküket,bármiről, nem nyilatkoznak,- legfeljebb akár a nyár derekán is
"boldog karácsonyt kívánnak",- ami épp olyan mintha a különböző kérdésekre csak kuss-t mondanának?
(Ami azt bizonyítja,hogy adott esetben pl; balgaságukkal,bűnösségükkel,hozzá nem értésükkel tisztában vannak?)
colibri
Persze hogy kínos, sőt több mint ciki olyan tisztségviselőknek, akik nagyra tartják és tartatják magukat. Ezzel a gesztussal csak azt bizonyítják ország-világ előtt, hogy semmivel nem különbek, mint a Gáspár félék és teljesen képesek lealacsonyodni akár egy bűnöző szintjére. Csak kérdezem, kell ezen csodálkozni?
LászlKovács
@Toller Béla: Hát ezért jár fütyülve az erdőben, nehogy kivágják a tuskót a favágók!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.