A 81 éves színésznő úgy érezte, elérkezett az ideje, hogy megírja végrendeletét – írta meg a Blikk.

Fodor Zsóka megírta a végrendeletét – megvan az örökös

Fodor Zsóka színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának stúdiójában. A műsorban az ötven évvel ezelőtt az egykori Színház- és Filmművészeti Főiskolán végzett aranydiplomás színészek találkoztak. Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Fodor Zsóka Pécsett él, de rendszeresen tölti az idejét egy bérelt budapesti lakásban is. Elárulta, hogy mindkét városban bérleményben él, és az autóját is eladta, így nincs fenntartási költsége.

"Az intercityvel olcsón felutazom, amikor a fővárosban játszom. A vonat számomra kényelmes. Amíg felérek Budapestre, hasznosan töltöm az időt, színes magazinokat olvasok, vagy szerepet tanulok"

– mondta Zsóka, majd hangsúlyozta, hogy a munka tartja életben.

"Egyedül élek, és már alig maradt vér szerinti rokonom. Gyermekeim nincsenek, a bátyám pedig Venezuelába disszidált, ahol elhunyt még a koronavírus-járvány előtt"

– mesélte.

A színésznő elmondta, hogy néhai testvérének két fia van, akik közül a kisebbik a feleségével, és két lányával – Katival és Stefániával - együtt Magyarországra költözött. Fodor Zsóka elmondta, hogy a 18 éves unokahúgára, Katira hagyja minden vagyonát.

"Ritkán találkozunk, hiszen én többnyire Pécsett vagyok, ők pedig a fővárosban. De azért a végrendeletemet megírtam, Katikám lesz az örökösöm. Saját ingatlanom ugyan nincs, de a megtakarított pénzemet és a személyes tárgyaimat ráhagyom"

– tette hozzá. Zsóka azt is elmondta, hogy figyel magára, rendszeresen jár szűrővizsgálatokra, és bízik abban, hogy az élete vége még odébb van. Hívő emberként az idei évre is csak jó egészséget kért Istentől.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.