Bár Fodor Zsóka örömmel dolgozik, nem is tehetne másképp, a nyugdíjából ugyanis felkopna az álla.

Fodor Zsókának létszükséglet a munka – Nem jönne ki a nyugdíjából

Fotó: RTL

Fodor Zsóka visszatért a tévé képernyőre, a Szomszéd tehene című Rtl-es sorozatban játszik. Ugyan a Barátok közt után megfogadta, soha többé vállal napi sorozatot, most azonban mégis belement.

Valóban, eddig nemet is mondtam. Na de vannak kategóriák, és a legelsőben ott van Kalamár Tamás, akit végtelenül szeretek, és amíg élek, szeretni fogok, mert ami velem jó az utóbbi huszonöt évemben történt, az mind neki köszönhető. És amikor elhív kávézni, és közli, hogy lenne itt nekem egy szerep, akkor igent mondok. Havonta egyszer összeülünk egy kávéra, nosztalgiázunk. Tavasszal is erre készültem, aztán egy óra múlva váratlanul rátért a tárgyra. Elárulta, hogy ezt a figurát rám íratta. Bevallom, nem tudtam ellenállni se neki, sem az izgalmas karakternek– mesélte nevetve a lapnak a színésznő, akinek kapcsolata a producerrel a pletykákkal ellentétben nem romlott meg akkor sem, amikor Zsóka visszaadta Magdi anyus szerepét.

mesélte nemrég a Blikknek Zsóka.

Fodor Zsóka azt is elárulta, hogy nem jöttek be a számításai, ezért muszáj dolgoznia.

Anyám halálakor eladtam az ő és az én lakásomat is, gondoltam, a kamatokból kényelmesen megélek. Na ez nem így lett, habár tartalékom van. Dolgoznom kell, a nyugdíjamból nem tudnék megélni. Háromszor annyiba kerül a pesti és a pécsi lakásom rezsije, mint a nyugdíjam. De ezt egy cseppet sem bánom, mert imádok játszani. Mivel prózai színésznő vagyok, nekünk szeptembertől tavasz végig tart a szezon. Nyáron inkább a zenés darabokra van igény. Így jól jött ez a nyári munka és a vele járó gázsi is

– jelentette ki.

Forrás: Blikk.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Fodor Zsóka 81 éves, vagyis évtizedekkel ezelőtt mehetett nyugdíjba, és a nyugdíjak, főleg a nagyon régiek a propagandával ellentétben sokat veszítettek vásárlóértékükből.
De aki 2 lakást fenn tud tartani, azt nem kell sajnálni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Horizont: Például igényem van arra, hogy a kihívásokat megoldjam; hogy finom, ehető ételeket tegyek az asztalra - igaz, még a nagymamám háborús receptkönyvét is igénybe veszem; hogy kellemes melegben éljünk, jót játszhassunk az unokáinkkal - ehhez bizony nem kell a mai méregdrága, de semmire sem jó játékokat megvásárolni. Nekünk meg vannak a gyerekkori mesekönyveink, amik, el kell mondjam, nagyságrendekkel különbek, mint a ma kiadott gyagya könyvek. Azokból olvasunk a kicsiknek, visszük őket kirándulni - mindez nem kerül pénzbe... Soroljam még?
És képzeld: mindegyik unoka szeret hozzánk jönni, jól érzik itt magukat. Na, ez az igazi öröm!
Horizont
@vacsi: És képzeld én sem veszek drága játékokat (nehéz is lenne 5-nek) és elveim is vannak, szeretek finomakat főzni. Nekem is megvannak a régi meséskönyvek. Mi is élményt adunk az unokáinknak, visszük mindenfelé őket. És képzeld imádnak idejönni, velünk lenni. De ezen túl szeretek nyáron üdülni, télen wellnessezni egy jó hotelben. Színházba menni, étterembe néha.
De azért 240 ezerből nagyon meg kell gondolnod mit veszel, mit eszel, merre mentek.
Aki Én
@vacsi: Ez ma épp a túléléshez elég.
Ha az ember nem elégszik meg a rezsi kifizetésével és az életben maradással, akkor semmire nem elég.
Egy nyugdíjas miért ne mehetne nyaralni, wellnessezni, világot látni...?
Attól még játszhat az unokáival, főzhet jókat...
De miért ne mehetne étteremebe akár?
Értem ha az ember kényszerűségből beletörődik, de ennyi pénz csak a túlélésre elég.
Horizont
@Aki Én: De legalább ne dicsekedne állandóan és ne imádná orbánt.
Aki Én
@Horizont: ...nem túl okos vénasszony.
SÍva
@vacsi: Értem, hogy ez egy kicsivel több de ez még mindig elég kevés két embernek akkor is ha nincsenek extra igényei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.