Hétfőn derült ki, hogy a néhány éve elhunyt Gesztesi Károly fia, Gesztesi Máté veszi át Gajdos Tamás helyét az ATV Híradóban, miután utóbbi novemberben azonnali hatállyal távozott a csatorna hírműsoraiból.

Gajdos Tamás elárulta, mi a véleménye az utódjáról, Gesztesi Mátéról: "Legyünk őszinték: a híradózáshoz eddig nem túl sok köze volt"

MTI Fotó: Kertész Gábor

A műsorvezető nyilatkozott a story.hu-nak. A tévés beszélt a megújult műsorvezető-gárdáról és utódjáról, Gesztesi Mátéról is elmondta a véleményét.

Ezt mondta:

 „Az utódomként most bemutatott Gesztesi Mátét tisztelem a színházi és filmes szakmában mutatott kvalitásai miatt, de legyünk őszinték: a híradózáshoz eddig nem túl sok köze volt. Egy fiatal, tehetséges csapat állt így vele ott most össze, de láthatóan továbbra is hiányzik közülük egy ismert, megfelelő tapasztalattal és szakmai presztízzsel rendelkező húzónév, aki hitelesíti és megadja a híradó korábbi években kialakult presztízsét. Így néhány hónappal a választások előtt a mély vízbe dobni egy tehetséges, új híradós arcot, bátor vállalkozás, na de hát teher alatt nő a pálma. Természetesen sok sikert kívánok neki és a csapat többi tagjának is!”

Forrás: story.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
jajj ba+!
Gajdos hiradósként született, mikorofonnal a kezében.
Pusztai
jajj ba+!
Gajdos hiradósként született, mikorofonnal a kezében.
Horizont
Talán nem kellett volna többször elkésni baszod és akkor talán pofázhatnál, de így???
Szégyellheted magad.
lampa laz
Gajdos, neked csak 'szerencsekereked" volt, h híradós lehettél. Nekem pocsék voltál, mert a hangodtól frászt kaptam. Nem is néztem híreket ha te ültél a stúdióban. A te húzó arcodat az atv most kipörgette, nem nyertél.
Sztyepospista
Elég sok éven keresztül voltam MUNKÁSEMBER a nyugdijazásomig. Akkoriban még működött a BLOKKOLÓ ÓRA. Ha egyszer valaki elkésett, csak figyelmeztetést kapott. a 2. esetben, jött a három hónapra érvényes bércsökkentés, a 3. esetben pedig MEGKÖSZÖNTÉK az addigi tevékenységét.
Levendula
@lampa laz: Hú, eddig azt hittem, hogy csak engem irritál Gajdos hangja...
Gesztesi Máté szimpatikus, szépen beszélő, szerény fiatalember.
Hajrá Máté!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.