Kislányos apukaként mondta el a véleményét Novák Katalin botrányos kegyelmi döntéséről a séf.

Rácz Jenő a kegyelmi botrányról: „Pokolba azokkal az emberekkel, akik bántalmazzák a gyermekeinket!”

Kép: Youtube

Egyre többen adnak hangot felháborodásuknak, miután Novák Katalin államfőként kegyelmet adott egy pedofil ügyben elítélt bűnözőnek. Közöttük van Rácz Jenő is, aki Instagram-oldalán így fogalmazott:

Nincs magyarázat, nincs tolerancia és mentség! Pokolba azokkal az emberekkel, akik bántalmazzák a gyermekeinket! Én a mai napig nem is ismertem ezt az ügyet, úgy kellett utána olvasnom, de komolyan mondom döbbenetes ami történik… Mindig megvizsgálom az érem mindkét oldalát, de ennél az esetnél nincs másik oldal! A gyerekeink védelme a legfontosabb!!! Életfogytiglant érdemelne az összes!! Kislányos apukaként bevallom rettegek ebbe a fertő világba engedni a gyerekemet.

View this post on Instagram

A post shared by Rácz Jenő (@chefjenoracz)

Novák Katalin, illetve a döntésben akkori igazságügyi miniszterként szintén felelős Varga Judit ellen egyébként tüntetést is tartanak pénteken, erről itt írtunk.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Csizmás Kond: Te valami döbbenetesen buta vagy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Ez csak egy újabb ok a hőbörgésre. Először is azért mert soha senki nem tiltakozott, hogy a K.E. kegyelmet osztogathasson mint egy király, mintha ő a bíróság fölött állna...másodszor meg ha az mindenkinél rendben van hogy neki van ilyen joga akkor kussolni kell...tehát az ilyen baklövések megakadályozása végett nem csak azért kéne tüntetni, hogy lemondjon hanem azért is hogy az ilyen törvényeket eltöröljék, hogy többé ilyen ne fordulhasson elő.
Aki Én
@Csizmás Kond: Te valami döbbenetesen buta vagy.
DR PRÉDlKÁTOR
rácz szakács nem bírta ki, hogy nem szólaljon meg...
Yoda69
@Csizmás Kond: Mielőtt leírsz valamit, nézz mar utána a tényeknek, mert igy csak azt mutatod be, hogy mennyire ostoba fajankó vagy.
human
Amit egy szülő megtehet, hogy a lehető legjobb viszonyban van a gyerekével és mindig meghallgatja. Akkor a gyerek jelezni fogja ha valami gond van.

Jelen ügy kapcsán viszont az a borzalmas, hogy ezeknek a gyerekknek NINCSENEK szüleik. Nincs kihez fordulniuk csak azokhoz akik keze alatt vannak.
Nem beszélhetünk gyermekvédelemről Magyarországon amíg nincs rendszeres független átvilágítás a gyermekotthonokban is, hogy kiszűrjék a gyerekek körül ténykedő szexuális ragadozókat. Nem könyveket kell fóliázni!
Sakk Matt
@Csizmás Kond: Egyrészt a köztársasági elnököt a parlament választja, nem közvetlen népszavazás dönt a személyéről; másrészt azt gondolhatnánk, hogy aki a legfőbb méltóság pozíciójába kerül, az már van annyira képzett, tapasztalt, morálisan feddhetetlen és - ha mondhatom - bölcs, hogy fel sem merülhet ilyen helyzet.
Novák és két elődje nem ilyen ember.

Természetesen az ellenjegyző Varga "travi" Judit felelőssége nyilvánvaló.
(Lásd: Dávid Ibolya vs Göncz Árpád - Kunos Péter)
Levendula
rácz szakács olyan férfiban, mint a tót gabi nőben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.