Azt még ellenfelei is elismerik, hogy nagy teherbírású, gyors észjárású és jó stratéga. (Zsidai Péter újságíró, Átlátszó.hu, 2018. május 22.)Egy kreatív ember. (Tarlós István volt budapesti főpolgármester, Hír TV, 2024. január 5.)Sosem nyilvánult meg pártpolitikai kérdésekben. (Stumpf András…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zöldike tanárúr-II nagyon belecsapott

témaválasztásával olyat implikált amire ő gondolni sem merne

Tegnap előtt „Médianapló -Tíz mondat Vitézy Dávidról”-al jött elő, köztük Karácsony tőle nagyon szokatlan rádöbbenését: „Budapest összes problémáját az a kormányzati politika okozza, amelyet Vitézy egész életében szolgált”!
Azt is gondolhatnánk, ha nem ösmernénk a derék Zöldikét, hogy erről ugrott be neki a tegnapi: „Médianapló - Tíz mondat a messiásokról”!
De nem csak, hogy Dávidka nem került bele, de az uncsi-tesója is csak egy gyengus benyalás szintjén szerepel: „Önmagából a nép egyszerű fiát plusz politikai messiást faragott. (Dévényi István publicista Orbán Viktorról, (Magyar Hang, 2023. június 2.)”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.