Jennifernek így volt ideje jobban megismerni magát, rájönni, hogy mire vágyik, és karrierjét is tudta építeni. Bár azóta már szakítottak, Ben Affleck mellett ismét boldogságra lelt, ami tovább bizonyíthatja, hogy egy kapcsolat alakulása egészen

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
"A férfiak 33 éves korukig tényleg használhatatlanok." – mondta az énekesnő.

Jézus esélytelen lett volna a pichánál.

Mekkora p!na-kórus sikoltaná, hogy "hímsoviniszta!", ha ezt egy pasi mondta volna a nőkről - csak épp 33 éves korukIG meghatározva a "használhatóságot"!
(most valószínűleg a legtöbb bólogat a cikket olvasva...)
namihami
Szűzanyám, de szerencse, hogy vénségemre valaki arról is felvilágosított, hogy már több, mint kétszer használhatatlan vagyok! Na, de legalább az asszony szólhatott volna, ennyi év után!
Így/úgy már nem halnék meg hülyén!
namihami
@namihami: 14.46: Bocs, figyelmetlen voltam! De azt viszont én nem érzem (és talán az asszony se), hogy több, mint kétszer használható lettem!
Mindenki döntse el, melyik a jobb vagy rosszabb variáció!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.