Vagy, ha olvassa: hát neki. Akivel most már nem a ló szaladt el, hanem a Katyusa, de nem baj, mert legalább kimutatta a foga fehérjét ő is, a kormánymédia munkatársai is, sőt maga az egész kormánypárt is. Ha így, hát legyen így: akkor vegyük górcső alá ennek az embernek (bocsánat, én meggondolom,…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A pop-ban létezik olyam, hogy Thrash metal

Szele Tamás: Néhány keresetlen szó Bayer Zsoltról

Mottó_
„Thrash metal is an extreme subgenre of heavy metal music
characterized by its overall aggression and fast tempo”

A szerző Bádog - Bayer Zsolt blogja: „ERDÉLYBEN IS...
” bejegyzésre reagál, mondván: „Akivel most már nem a ló szaladt el, hanem a Katyusa, de nem baj, mert legalább kimutatta a foga fehérjét ő is, a kormánymédia munkatársai is, sőt maga az egész kormánypárt is. ”!
Nos a dolog úgy áll, hogy Zsótinál ez csak a szokásos, s az az igazság, hogy a Fidesznél is az, hogy egy ócska besúgót ajnároznak.
A cikk azin gondolata, hogy: „Idén például sikerült kitüntetniük az egyesület elnökének lányát, de két éve az elnök úr felesége kapott díjat. Az elnök úr másik lánya az EMKE alkalmazottja. Jövőre a család macskáját kell majd honorálni valami módon, mert más már nem nagyon maradt.”.
Hát igen voltak idők, mikor lovakat tüntettek ki! =))
Bár azt kell mondjam akkor legalább lovakat, de a többi az stimmel!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.