Kiderül, melyik a legjobb étterem, strandbüfé, pékség, cukrászda és fagyizó a Balatonnál. A Magyar Konyha magazin Balatoni Gasztrokalauza 12. alkalommal foglalja össze, hol és mit érdemes enni a Balatonnál. A 300 ínyenctipp között 50 új hely szerepel: éttermek, strandbüfék, pékek, cukrászdák, fagyizók. A strandtáska-kompatibilis kiadvány a 2024. június–júliusi Magyar Konyhához csomagolva kapható az újságárusoknál.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbánia családi vállalkozás

legalább is az Orbán család & Co. sokat kaszál, s mi lelkesen támogatjuk a hoby-jaikat

A derék index.hu két remek és eklatáns példát is szállított:
Egyfelől;
cdn.origo.hu/2023/12/3W4zdMeNVPOG2Li-p8mfuGAKa6fzrdJmHbw0IwQmaVg/fit/1200/800/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgzNzkyNTZhZjhlMDQzZjNiYmVkMWM0Njk4NmIwOWE2.jpg

„Lévai Anikó: Mindenki őrzi a titkot, de mi most felfedjük” címmel kapunk tanácsokat magától az első-asszonyságtól, mert mint mondá: „A Balaton nagyon a miénk, a Balatonhoz mindannyian érzelmileg kötődünk,”
aztán a slepptől igazán fontos tanácsokat kapunk „Leteszteltük a párizsi luxuséletet, avagy mit nem szabad kihagyni az olimpia alatt?” címmel!! =))
Dr. Proktor
Influenszereket a Balatonra - ezeret!
Hagy jöjjenek a külföldi pénzesek a magyar luxusbajadérokhoz...
Horizont
Ez a nő a háttérben van, sunyin meghúzódik, de már Tokaj óta egy szemét, harácsoló pont a dagadék férje mellé való. Megtalálta a zsák a foltját. A mosónő (kinézetű) meg a széthízott szétesett. És még most is megvagyok győződve, hogy a kegyelmi ügy kiinduló pontja is ő.
Clavigo
"'' nem volt tag gyűlés "...,,,oszt jó napot..
kereső
"A Balaton nagyon a miénk, a Balatonhoz mindannyian érzelmileg kötődünk,”Szép beismerés, elloptátok..igaz csak félig van a család nevén, a másik fele meg rejtőzködik, mert "ne mi nyerjük a legtöbbet", igaz, te háziasszonyok gyöngye?
Horizont
Titkok??? Mennyi mindent tudhat ez a HP amikor bejárása van a Karmelitába is???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.