Ízléstelennek tartja Hajdú Péter, hogy Molnár Anikó kiteregeti a magánéletét. A tévés szerint súlyos következményei lesznek a lány őszinteségének, hiszen Bochkor családos ember, akinek a boldogságát könnyen tönkreteheti a volt szerető öncélú kitárulkozása.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Így igaz, kedves Molnár Anikó. El kellene már felejteni Bochkor Gábort. Nem illik "kitárulkozni" különösen akkor, ha a másik embernek már családja van. Lehet, hogy esetleg Anikó varázsa szűnt meg Bochkor számára.
szolidka
Gondolom, Bocsi feleségének nem újdonság, hogy párja együtt élt ezzel a ribanccal. Köv.képpen, ne fog azért elválni tőle mert ez a senki nyilatkozgat össze-vissza. Az a baj, hogy meg tud élni , sőt jól tud élni ezekből a történetekből ez a senki. A média hibája, hogy állandóan jelen van az életünkben így-vagy úgy és a mi hibánk, hogy elolvassuk ezeket a hülye cikkeket, sőt még kommentáljuk is. Mi újat tudna mondani, hiszen minden pasijáról - volt egy pár - és minden mozdulatáról tudhattunk már a történések pillanatában, hisz alig várta, hogy valaki köszönjön neki, rögtön címlap lett. Én az mondom, hogy akinek volt hozzá valaha is valami köze, felejtse el és innentől már ne mocskolja vele magát, hogy reagál az általa elmondottakra.
Figyelmen kívül kell hagyni, a könyvet pedig nem kell megvenni és fulladjon bele a példányszámba. Hiteltelen, jellemtelen, értéktelen SENKI!!!!!
1951
Ami Molnár Anikó és élete körül folyik az már megegyezik egy
elmeosztály életével.Erre természetesen rásegítenek a lapok, egyes
tv csatornák és még ki tudja kik, ja és legfőképp maga Molnár
Anikó.Mi lenne, ha már megpróbálna úgy élni,minta többi 10
millió ember,hiszen Molnár Anikó semmilyen különleges adottsággal
nem rendelkezik, csak mesterségesen sztárolják,de hogy miért
azt jó lenne végre megtudni.
gondolkodo
@szolidka: Bochkornak nincs felesége, nyilatkozata szerint egyelőre nősülni sem akar.

Ki az a Hajdú Péter, aki Molnár Anikót etikára okítja!?Műsorában Ő is olyan szemályes kérdéseket tesz fel interjúalanyainak, hogy az ember s@ggén feláll a szőr! Az Ő felesége az 1 hónapos baba mellett telekürtölheti már az újságokat, hogy amint lehet, szilikociciket csináltat?
"Quod licet Iovi, non licet bovi", ám mi nem vagyunk ökrök, Hajdú sem Jupiter!
szolidka
Gondolkodó! Elnézést a bakiért én is tudom, hogy nem a felesége, csak már nem akartam korrigálni.Egyébként a hsz.-od minden szavával egyetértek:-)))
gondolkodo
@szolidka: Bakiért elnézve, egyetértésed megköszönve.
Üdv!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.