Szenvedélyes utazók vagyunk. Városnéző turistaként csodálatos városokat, falvakat cserkésztünk be, közel három évtized alatt. Az idegen kultúrák megismerése, mindig nagy élményt jelent számunkra. Igen, utazni nagyon jó! Az ember tervez, spórol és próbálkozik a lehetőségei szerint olyan utazást megvalósítani, hogy amíg él kincsként őrizze az emlékeit és a fotóit.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Ez a két eset az utolsó olasz utunk alatt történt. Egy régebbi, palermói rossz élményünk: robogós fiatalok a sporttáskát akarták letépni a férjem válláról. Az olasz emberek mentettek ki a rázós helyzetből. Ez 15 évvel ezelőtt volt.
Sokat tudnék mesélni, nem csak Olaszországban történt élményekről.
Evikati
@menasagh: R.melyik részén élsz? Erdélyben?
noga
@Evikati: Madridról is hasonlókat olvastam, de szerencsére kellemesen csalódtam a városban. Rengeteg a rendőr, úgy néz ki van tekintélyük is, nagyon vigyáznak a turistákra.

Minket, ahogy már korábban is írtam a Kanári-szgk.-en loptam meg a strandon, szerencsére nem volt nálunk semmi értékes.
ugyeugye
@Evikati:
nekem egyszer a brüsszeli repülőtéren lopták el a pénztárcámat, de szerencsére csak a bankkártyám volt benne, amit azonnal letiltattam. amúgy én voltam a hibás. a hátizsákom tetejére tettem a zipzár alá... :(

a legérdekesebb élményben Kínában volt részem - ott szaladt utánunk egy kínai egy közparkban, h az egyik gyerek otthagyta az övtáskáját. Ott ugyanis 18 évet kap, aki külfölditől lop. ugyeugye - rend is van.
Evikati
@noga: Nem csak az érték lényeges ilyenkor, hanem az a sokk, ami abban a percben éri az embert. Elmegy a kedve és oda a bizalom egy tolvaj miatt.
Bennünket Barcelonában figyelmeztetett két kedves, nő, hogy előre tegyük a táskákat, mert lopnak. Itt nem történt incidens.
Evikati
@ugyeugye: Ez meglepett, hogy Kínában ilyen becsületesek.:-)
Nálunk is bevezethetnék:-)
Én mindig elöl hordom a táskám, átvetve a fél vállamon. Itthon is. Olyan táskáim vannak, hogy a rejtett zsebet a testem védi:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.